Adminisztrátor
|
Na, asszem minden küldi amit akartam implementálni meg is lett. Így most ~160 küldi van, nyilván ebből elég sok csak az egymásra épülő fegyveres küldisorozatok. Azért gondoltam megosztok pár képet egy kis ízelítőnek.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
Végre a botok sem élveznek alattomot, hogyha megmunkálásukra adjuk a teljes toplistáinkat!
|
Felhasználó
|
A szezonhoz kellenének játékosok is.
|
Felhasználó
|
Az óceánhoz kellenek hullámok is > adják magukat.
|
Adminisztrátor
|
A szezonhoz kellenének játékosok is.
Még jó h jöszz. Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Adminisztrátor
|
Na gyerekek!
Ma délben indul a szezon, remélem bökkenőmentesen. Sajnos egy probléma már így is van, nem számoltam az őszi szünet előtti ZH héttel, így az új verziót nem volt idő rendesen áttesztelni és kiadni. Így a botkilleket egyelőre kivettem a küldikből, de igyekszem még a héten minél előbb orvosolni a problémát. Addig is mindenkinek jó szórakozást, és jó játékot kívánok! https://www.stickman.hu/szezon Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Adminisztrátor
|
Na első bökkenő, hogy szezon küldik a napi killeket valszeg szarul számolják. Sima toplistához nincs köze. Javítva lesz a héten asap.
Legutóbb szerkesztve Banán által Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
|
Felhasználó
|
Fenomenalis. 31.-en mondjuk en szemelyszerint nem erek ra sajna. A következö idöpont mikor lesz?
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo
|
Felhasználó
|
Nem tudom, de amikorra jelzed hogy ráérnél, felmehetek szívesen!
|
Felhasználó
|
Legutóbb szerkesztve SnowFlake által Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Idézet