«1...1213141516» Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Jövő héten indul az új szezon! Készüljetek!

Felhasználó
4 éve
Már ideje volt!
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
4 éve
El is indult! Mindenkinek sok sikert! A szezonos misszio rendszerrel parhuzamban megy a stickccoinos misszio rendszer is, ajanlom kihasznalni! (Irtam is ki parat.)

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
4 éve
Szezonzárás ma valamikor! Majd megint csicsa statisztikaval meg minden.

Adminisztrátor
2 éve
Gondoltam beposztolom ide is kedvcsinálónak, lehet híresztelni mindenfelé: készül a szezon rendszer 2.0 meg egyéb nyalánkásgok!

Egyelőre kb 100 küldi van felvéve, de pls írjátok meg h kinek melyik küldik voltak a kedvencei, mikkel voltak problémák, stb, és ennek fényében változtatok dolgokat.

yW0CSx3.png

Egyelőre nincs release date, én szeretném őszi szünetre időzíteni (azaz október vége).

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
2 éve
Kedvencem volt a pontosan 1 kill küldetés. Kevés volt akinek eszébe jutott, nem volt nehéz megszerezni sem, csak akkor volt szívás kicsit mikor duplakill eventtel együtt futott.

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Adminisztrátor
2 éve
adom, habar az ilyeneket most tobbnyire atvarialtam h heti 1 kill, aztan tobb esely van megszerezni

Adminisztrátor
2 éve
Egy kis update: Lényegében a medálos missziókat leszámítva mindent sikerült implementálni az új szezon rendszerből. Kb 130 küldi van most, többnyire ilyen szerezz X killt adott fegyóval jellegű, de azért van pár egyedi cucc. A Tier küldiken való haladás helyett lesz egy kumultatív progress számláló, ez a nagy bumszlis csík az előző kép tetején. Minél több küldi van meg annál több bumszli is, de bizonyos bumszlik azért elvárják h ne csak ilyen mém küldiket csináljon meg az ember, mint "Pontosan 1 heti kill".

Újdonság, hogy nem kell a felhasználónak egyesével lezárogatni a küldiket, ha valami megvan akkor azt a rendszer rögtön kipipálja és számolja statisztikába. Cserébe külön kell belépni a szezonba, és a bármikor lehet belőle kilépni is, nyilván ezt a végén éri meg h minél több küldit megcsináljon az ember. Illetve a teljesített küldik toplista naponta 1x fog frissülni, és per medál ki-mikor-szerezte-meg nem lesz. Ezzel a szezon lezárós kill vesztős bugok 99%-a el fog tűnni. Idővel visszatérhet majd a csicsa statisztika, mert azért fasza volt.

Van még egy bizonyos típusú küldi amit nem tudtam eddig implementálni, mert a korábbi posztomban bespoilerezett "egyéb nyalánkságok" amit előbb meg kell csinálni. Ezen kívül a szezon küldiket teljesen nulláról rebalanszoltam, hogy illeszkedjen a megcsappant játékosszámhoz.

Adminisztrátor
2 éve
Szerk.: ja amúgy terv az is h lehessen kiválasztani/pinelni max 3 küldit, és ezeket a játékba belépve számolja a képernyőn, hogy ne kelljen ki-be lépegetni. Ezt meglátjuk még.

Felhasználó
2 éve
Nagyon finom voltál mikor említetted : " illeszkedjen a megcsappant játékosszámhoz." Tervezgettem hogy eseményt szervezek de az oldal látogatottsága is erősen megcsappant, félek csak egyedül lennék a botokkal. Persze tudom Discordon nagyobb az élet de azt meg én hanyagoltam. Nyáron amúgy is sok a melóm. Bízok benne hogy a szezon majd azért megmozgat néhány tucat sticket, ha tudok csatlakozom én is hozzájuk.

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif
«1...1213141516»