Moderátor
|
Készítettem egy könnyen, bárki által használható szervert. Letöltöd, kicsomagolod, futtatod. Alapvetően akkor van rá szükségetek, ha LAN partit akartok rendezni. Amíg a fekete parancssor fut, addig a szerver is működik. A szerver a 25252-os portot használja.
Kivettem a bonyolult funkciókat, amikre úgy sincs szükségetek (pontfeltöltés oldalra, jelszavas belépés, stb.) A szerver mellett van egy config.cfg, ami a szerver beállításait tartalmazza: Az első sor (20504) a játékverzió száma. Ha nem tudod mi ez, ne változtatsd meg. A második sor a játék checksumja. Ha modhoz csináltok szervert, akkor ezt változtassátok meg a mod checksumjára. A harmadik sor az adminok neve vesszővel elválasztva. A szerveren nekik lesz teljhatalmuk LETÖLTÉS: 2.5.4 szerver Jó játékot! Egy leírás lépésről lépésre, ha saját szervert akarunk létrehozni. 1. Letöltöd a szervert (első poszt) 2. Kicsomagolod 3. Szerkeszted a config.cfg-t, ha be akarod írni magad adminnak, vagy ilyesmi: jegyzettömbbel megnyitod, szerkeszted elmented 4. Elindítod az exe-t, egyből működik, ha kiírta, hogy Stickserver starting... 5. Nem kikapcsolni Csatlakozni az efféle szerverekre pedig így kell: 1. A játék data mappájában levő server.cfg fájlt megkeresed 2. Jegyzettömbbel megnyitod 3. Átírod a server.stickman.hu-t a szerver címére (IP) 4. Elmented 5. Felmész és lelőssz mindenkit Az adminoknak ezek a parancsok elérhetőek: /weather x x - az időjárás száma: 1 - vihar, 30 - teljes derű, közötte interpolálva /kick név [ok] vagy /ban név [ok] név - a kickelendő/bannolandó neve [ok] - nem kötelezően az ok, amit mindenki lát /banlist Kilistázza a bannolt playereket /unban név Ban feloldás /uid Kilistázza a játékosok UID-jét (nem jó semmire) /ip Kilistázza a játékosok IP címeit /event x x lehet spaceship, portal ami az űrhajó és a portálösszerakós eventet csinálja. /disablekill Letiltja az ölést /enablekill Feloldja az ölést /ann üzenet nagy piros írás a képernyő közepére Legutóbb szerkesztve Hector által Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
Felhasználó
|
Én amikor kinyitnám azt irja: The procedure entry point GetTickCount64 could nor be located in the dynamic link library KERNEL32.dll
|
Moderátor
|
Jólvan újra feltettem a dll-el együtt, XP-nél kell ez is (win7ben benne van alapból)
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
Felhasználó
|
Hiába,még mindig azt irja.
|
Moderátor
|
Sajnálom egyelőre legalább vista kell hogy működjön. Még megpróbálom megoldani.
Felhasználó
|
Értem,pedig már örültem,hogy menni fog mert a virágnevek helyett köcsögpizzát irtam
|
Moderátor
|
Külön verzió XP-re és vistára
Felhasználó
|
Még mindig hiába,azt irja.
|
Moderátor
|
Megvan!
Fel kell tenni a Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package -t, ha XP-n akarod futtatni. Shuffeling Colors - A kis alkimista -
Moderátor
|
Idézet