«1234» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Igen. Kamu volt az egész. Bőven elegen hitték el ahhoz, hogy általánosságban beszélhessek. Elképesztő, hogy mekkora hisztit csaptatok itt ilyen _teljesen jelentéktelen_ dolog miatt. Nem tudom, hányan vagytok tisztában a játék fogalmával, de mindenki jobban tenné, ha előkapna egy értelmező kéziszótárat, és megkeresné benne, de elég csak Google-n utánanéz. De segítek. Egy játék lényege az, hogy élvezzük, új tapasztalatokat szerezzünk, fejlesszük a képességeinket. A többszemélyes játékok legfőbb célja a közösség egyben tartása, csapatmunkára ösztönzés, megtanulni a másikkal élvezni a játékot. Nem, a toplista nem tartozik bele a játékba. Aki azért játszik, hogy a toplistán jobb legyen, nem élvezi a játékot. Az ilyenek tényleg jobban tennék, ha abbahagynák, nem csak ezt, minden számítógépes játékot, visszamennek az életbe, megszerezni az alap intelligenciát, tudást, műveltséget, és megtanulni, mi is a játék lényege.
Ettől eltekintve ahhoz is gratulálok, hogy sikerült 2 napig folyamatosan ugyan azt ismételni, mind üzenőfalon, mind itt fórumon. Különösen gratulálok azoknak, akik minden harmadik üzenet címével büszkélkednek, akiket felesleges most megnevezni. Azoktól most tekintsünk el, akik se hallva se látva még ma is beírták a "Mi lett a killeimmel???" üzenetet. Azoknak is dicséret jár, akik kihasználták, hogy direkt nem moderáljuk az üzenőfalat.
Azoknak, akik nem hitték el, de mégis rapliztak: ésszerűen gondolkodhattatok volna. Ha kamu, semmit nem vesztettek, visszaadás után ugyan annyi pontotok lesz, mintha nem vettük volna.
Ami legjobban tetszett, hogy mindenki Fradit siratta, tőle pedig egy üzenetet láthattunk, az is "Mi a baj a quaddal?" volt. Pedig ő az, akinek leginkább lett volna oka siratni a pontjait, nem azoknak a pár száz, vagy ezer pontosoknak, akik tették.
Természetesen Banánnak külön dicséret jár, ki ne maradjon.

Nagyon remélem, ebből az egész buliból jó páran tanulnak. Véletlenül pont nincs kedvem utólagosan büntetni azoknak, akik anyáztak, és a virágnyelv többi elemét terjesztették. Pedig párnak kijárna.

_Nem_. Nem vagyunk kíváncsiak arra, ki vette be, és ki nem. Ezt mindenkinek magának kell bizonyítani, nem nekünk.

Az üzenőfal megtekinthető itt, a fórum itt.

Adminisztrátor
12 éve
Miert kellett ilyen hamar elrontani az oromom? :D

Felhasználó
12 éve
Igen, ebből látszik, hogy besült a poénotok , hogy kléninek magyarázkodnia kellett egy regény hosszúságú kommentben :)
Abubaker Kaki Khamis

Moderátor
12 éve
Megnyugtatlak, mi jót röhögtünk. A bolondok pedig ti (játékosok) vagytok, akik vérkomolyan vették a killek elvesztését, és olyasmikkel "fenyegetőztek" (idézőjel indokolt, ismerjük mi már az ilyet), hogy itthagyja a pitsába a játékot, ha nem kapja vissza a kemény órák alatt összekockult killjeit :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
De nagyon átlátszó volt amúgy: nincs egy biztonsági mentés stb... és már az is abszúrd /vagy hogy kell leírni/ hogy Kléni az egész adatbázist kitörli... Ha meg megtette volna a medálok alapján visszalehetett volna állítani(igaz hogy akk Fradinak is 30k-ja lett volna de mind1).Viszont ezen lehetett egy nagyot röhögni és ezen az utóbbi napon(2.án) már igen sok játékos röhöghetett....

Moderátor
12 éve
Egyébként tényleg nincs biztonsági mentés. Úgy kötekedjetek :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
12 éve
Nem az egész adatbázist törölte, hanem a killek tábláját. Nem mindegy.

Bennnii, te meg itt se voltál az elmúlt két napban. Ne okoskodj, ha nem láttad miket írtak, köszi. :*
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Olyan jó, hogy most hirtelen a legnagyobb sírok is írják, hogy átlátszó volt, és hogy besült a poén :D

Felhasználó
12 éve
Én teljesen be dőltem neki először amikor megláttam hogy 0 kill mondom mi a f*** utánna meg beletörődtem majd megint fel tornászom odáig magam :)

Felhasználó
12 éve
És én bölcsen hallgattam és vártam mi lesz ebből :D
Amúgy szerintem faxa lett volna, ha mind újrakezdtük volna és tiszta lappal indulnánk, de ez valószínűleg felháborodást kezdeményezne.
Gratula, jó poén volt :)
«1234»