«12» Új üzenet
Legyenek kevésbé specializáltak a fegyverek?

Eredmények

Moderátor
8 éve
Van egy dilemma a játékban, mi szerint hiába egyenlőek a fegyverek, mégis kellemetlen ha minden fegyvert azonos számú játékos használ. Például 1-nél több lawos azonos területen már zavaró lehet.

Van egy ötletem ennek javítására. Mivel a probléma az eltérő fegyvernemekből fakad, ezért a tulajdonságukat kellene közelebb hozni egymáshoz. Például az x72 lövedékét gyorsítani lehetne, és a sugarát csökkenteni. A quadnál engedélyezni a lassú sétát, de cserébe elvenni valamit (jelenleg gyenge a quad, úgyhogy utóbbi kihagyható).
Mindkét csapatnak szeretnénk 1-1 új fegyvert berakni a közeljövőben, ezekkel kapcsolatban is alkalmazható az ötlet, az előzők nélkül vagy azzal együtt.

Ami nem fér bele a szavazásba azt írjátok le.

Felhasználó
8 éve
Nem értem,ha a 2. szavazat győz akkor csak új fegyverek lesznek és régiek nem? Mert ha igen akkor az jó is meg rossz is lenne, ugyanis akik eddig megtanultak lőni, mpg-vel, m82-vel azoknak rossz lesz ha nem lesz benne a játékban, a jó oldala meg az hogy újra kezdhetik előlről az egészet, azaz a fegyverekkel tanulás. Ja és azért nem értem mert egyszerűen hülye vagyok.

Moderátor
8 éve
szép volt ropák
az új fegyverek lesznek közel egyenlővé téve ha a 2. lehetőség nyer. nem fog megszűnni a régi
szerinted majd lesz összesen 2 fegyver 8 helyett?
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
8 éve
HA lenne több fegyver, valószínűleg az eloszlása a játékosok stílusának is változna, teszem azt nem lenne annyi MPG-s vagy x72-s. Én például nem jönnék mindig MP5-el ha lenne (teszem azt) valamiféle pisztoly amivel lehetne hülyülni. Szóval nem 1-1 új fegyver kellene, hanem több. Akkor viszont Ötletek FAQ-t lehetne átírni. Semmilyen tulajdonságot nem kell közelebb hozni... Azért más fajta fegyver, nem?
A quadot meg már alapból szerintem le kellene cserélni. Állandóan változtatnak rajta és nem veszik észre, hogy sose jó...

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

8 éve
Ha a fegyverek tulajdonságait közelebb hoznánk egymáshoz alig lenne valami egyediség bennük. Jó ahogy most vannak. Ha be lesz rakva más fegyver akkor az is valami újat hozzon, ne a réginek egy változatát. Akkor már 30+ lehetne. Ezek elég unalmasak, hogy ez most kicsit lassabban lő de nagyobbat, ez meg kicsit gyorsabban de kisebbet.
Zspusonak mindig igaza van!!


991790356cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
flags_1

¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± ƒƒ· ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓  » 

Felhasználó
8 éve
+ Szórás meg recoil dolog... MP5 nem lőne olyan messzire meg pontosan mint M4, ha meg lenne egy Eagle annak meg lenne válltörő hátralökése :P
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
8 éve
Én csak a régi M4-et szeretném vissza..:'
5CnueVR.gif

Felhasználó
8 éve
Én is, az hiányzik a legjobban.

Moderátor
8 éve
a mostani is régi :P
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
8 éve

Ez nem volt szép. pls
5CnueVR.gif
«12»