«1...34567...17» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Az event osszesitese valszeg majd keso este lesz meg, mert meg kell irjam a kodjat, es akkor mar olyanra csinalom, hogy ne egyszer hasznalatos legyen. De csak az event vegeztevel tudom elkezdeni, mert akkor lesznek osszesitve a statisztikak.

Felhasználó
6 éve
XvX Event 20:00-tol /realm xvx! Mi is ez hol kereshetek rá?

Megvan thx: http://stickman.hu/forum/%C3%81ltal%C3%A1nos/XvX_event?

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Adminisztrátor
6 éve
http://stickman.hu/forum/%C3%81ltal%C3%A1nos/Capture_The_Flag_Event

Ide is kirakom, mert attekintesbol ide vezet.

Adminisztrátor
5 éve

Adminisztrátor
5 éve
King of the Hill event! Nov. 05 21:00 - Nov. 08 21:00 (kb).

A jatek lenyege:
Ahogy szerzed a pontokat, egy kulon szamlalo figyeli, az event kezdete ota hany pontod van. Akinek a legtobb, az a kiraly. Azonban ha valaki megelozi, elveszti az osszes pontot (persze nem a toplistasat, csak az eventeset), es ez az uj jatekos lesz a kiraly. DE! Soha sem vezethetsz tobb, mint *limit* killel! Azaz, ha van 45 pontos, es kiraly vagy, hiaba szerzel pontokat, amig a masodik helyezettnek nincs eleg pontja, neked sem lehet 46. Igy senki sem huzhat el nagyon, farmolas se mukodik.
Aki utolso nap a kiraly, az megkapja az osszes jatekos abban a pillanatban osszegyujtott pontjait (azaz akit frissen eloztek be, tole 1-2 killt kapsz csak, de a masodiktol nagyjabol Te pontjaid-*limit*.
Az attekintesben mindig lathatjatok, ki a kiraly.

EDIT: Siegeman cimek ki lettek osztva!
EDIT2: Vele egyutt veletlenul toroltem is a mai allast, szoval vegyetek ugy, a teszt kornek vege, es (ha jol emlekszem) marhahus nyerte.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
5 éve
Hogy meg erdekesebb legyen a jatek, (hasonloan teszt szeruen) ahogy a pontokat szerzitek, minden kill utan van ~0.5% esely, hogy kapjatok egy veletlenszeru hetkoznapi, gyakori, avagy ritka cimet (ha meg nincs meg). Ez azt jelenti, hogy (statisztikailag) 10 kill mar 5% esely, 50 kill mar 25%, 100 kill 50%, 250 pedig mar a masodik drop fele haladas. Termeszetesen ezek nem kikotesek, aki igazan szerencses, annak 10 kill alatt eshet 3 is.
A mai nap en orakon, aztan meg versenyen leszek (eloben), kerek a teszteles kedveert mindenkit, aki ma legalabb 20 killt szerez, irja meg ide, ha esett neki title.

EDIT: Kis helyesbites, hogy izgalmasabb legyen. A drop rate minimum 0.5%. Minel gyorsabban szerzed a pontokat, annal nagyobb az eselyed. Ahogy minden toplista es /online, ugy ez is 5-10 percenkent frissul.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
5 éve
Nem tudom dobott-e nekem valami címet, nem voltam tisztában mik voltak meg eredetileg.

Adminisztrátor
5 éve
Veget is ert az elso kor! Gratula yannikschulz, Te vagy a kiraly. A nyeremeny: 22 + 9 + 7 + 4 + 2 + 1 + 1 = 46 kill. A masodik kor indul este, ismet harom napos!

EDIT: Kicsit legyen tobb ertelme, a gyoztes jutalma kapott killek *100 lesz!

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
5 éve
Reklamalnek :D
Ugye bar neki is meg nekem is 22 killunk volt de ő lőtte késöbb a 22.et akkor miert ő a király?
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz


❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Adminisztrátor
5 éve
Amit irtam osszeadas, az a killek, amiket jegyzett a rendszer. Ha o lotte kesobb a 22-t, es Neked is annyi volt, akkor levaltott vele. Holtversenyben a regi kiraly bukja.
«1...34567...17»