«123456...17» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Azt hiszem havi ket nap elegendö lenne. Vagy csak egy.

Mellesleg remekül megoldottad Bani es a küldik is nagyon fantaziadusak!

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
Na vege az eventnek. Orulok, hogy ilyen sokan voltatok, remelem jol is ezertetek magatokat. Gratula mindenkinek a sok ponthoz!

A jovoben szeretnek meg ilyen idoszakokat tartani, lehet az is, hogy hetente lesz egy nap mindig ami delutanjan duplakill lesz, de ezt egyelore nem hiszem. Felek, hogy akkor oda torlodna sok jatekos, mert "maskor nincs is ertelme tolni", akik meg egyebkent is szeretnek emberhianyban nem fognak tudni. Szoval ezt meglatjuk meg. Az biztos, hogy ki fogom boviteni a rendszert, hogy kifejezett fegyverekre szukitsem az eventet, vagy valami. Az is lehet, hogy lesznek jobban verseny jellegu eventek is, hogy csak a top 10 kapja meg az event vegen a bonuszt, vagy akik elernek minimum n napi/heti killt vagy ilyesmi. Nem akarok ebbol egy masodik misszio rendszert csinalni, de ebben is latok lehetosegeket.

Ami a Yetis dolgot illeti, mivel valoban en nem lattam elore, hogy kihasznalhatjak az event korai kezdetet a jatekosok (rosszra), igy nem buntetem meg oket kozvetlenul. Ellenben megigertem nekik, illetve mindenki tudatara szeretnem adni, hogy ha barmi hasonlo tortenik, hirtelen -30000 kill lesz a profuljura irva.

A kovetkezo eventig ezt a topicot nem zarom le, arra az esetre ha valaki valami otlettel vagy panasszal jonne, esetleg a HammeR-rel kezdett vitahoz szolna hozza.

nagyon jó ötletek én csak a heti egy duplakillt feltenném 2 hétre legalább. mert ha valaki tényleg ott akar lenni a top 10ben így lehet, hogy hetente egy délutánra feljön és megvan neki. de ha 2 hetente lenne szinte nem lenne esélye.
az életem egy film.

Felhasználó
6 éve
Nah ez az ötlet már tényleg elrontaná a játékot.

Felhasználó
6 éve
nagyon jó ötletek én csak a heti egy duplakillt feltenném 2 hétre legalább. mert ha valaki tényleg ott akar lenni a top 10ben így lehet, hogy hetente egy délutánra feljön és megvan neki. de ha 2 hetente lenne szinte nem lenne esélye.


Eddig meg duplakill se volt, meg is vannak bent a Top10ben ;)

Ne is hetente, es ne is ket hetente legyen. Havi egy alkalom boven jo. Szerintem nem csak en vagyok ezen a velemenyen.

Adminisztrátor
6 éve
Szerintem nemzeti meg stick unnepnapokon es evfordulokon lesz, meg amikor eleget iszok hozza*.

*Szerencsere olyan jol kezelhetore csinaltam a rendszert, hogy csak ket datumot kell beirjak meg az event tipusat, es mukodik.

Felhasználó
6 éve


Nemzeti ünnepnapokon sokan utaznak/ rokonokkal/ ismerősökkel /haverokkal lógnak. ha lehet ne b@sszuk már el ezzel az emberek napjait / szociális életét. tudom van akinek ez utóbbi nincs de majd így hátha lesz.

Adminisztrátor
6 éve
A hetvegere ujabb event kerul megrendezesre! GunGame Event!

2017-08-12 08:00:00 es 2017-08-13 20:59:59 kozt minden kulon fegyverrel megszerzett 200 pont +% heti kill jutalmat ad. Az elso fegyverrel 1%, egy ujabbal 1+2%, stb. Igy mind a 10 fegyverrel 200 kill +55%, vagyis 2000 kill eseten 1100 jutalom kill. Persze tobb eseten tobb. Az Attekintes oldalon majd az event ideje alatt latszani fog az osszeszedett jutalom. Ezt az event vegen "osztom" majd en ki, vagyis ez nem lesz automatizalva. Persze nem is manualisan fogom, hanem egy jo kis scripttel.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
6 éve
Egy kis modositas. Immaron minden kulonbozo fegyverrel szerzett 200 kill utan 5% heti kill bonusz jar, nem pedig az elsozo 1+2+3+4+...+8+9 formula.

Elit
6 éve
Azert jok ezek az eventek, de lehetne, hogy legkozelebb nem random bejelented, hogy van, hanem mondjuk par nappal elotte? :)

Adminisztrátor
6 éve
Jah, majd ha elesben mennek 3.0 igy lesz. 3.0-ig minden csak tesztfazis kb.
«123456...17»