«12345...17» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve

Epuletfejlesztes mint olyan mar nem egy jatekban volt, nekem elsore Warframe ugrik most be, de The West bongeszos cuccban is mar volt ertelme fejleszteni a fortokat. Itt a klanepulet azert lenne egyedi, mert mindenkinek megjelenne, nem csak CW alatt, de mindig ugy, ahogy a heti top klan felfejlesztette. Vagyis lehet versenyezni azert is, hogy a sajat klanepuleteteket lassatok a sajat nevetekkel, illetve hogy tovabb tufjatok fejleszteni. Errol is irtam mar korabban egy egesz hosszu posztot, hogy minden klannak nezhet ki mashogy, es hogy milyen funkcionalitast lat el. Btw ha mar ennyire kivancsi mindenki, adok egy hintet, hogy a zsakbamacskaknak es a klanepuletnek is van koze egymashoz.

Moderátor
6 éve
Így olvasgatva a témát csak annyit jegyeznék meg, hogy Banánnak köszönhetően a napi 0 játékosból 10-20-at teremtett, legalább egy apró köszönet járna a kritikák mellé. (amivel amúgy nincs probléma) A játék korszerűsítése elkerülhetetlen a továbbiakban, hatalmas konkurrencia van már az ingyenes játékok világában is. Koppintás vagy sem, a jól bevált ötletek átvétele teljesen rendben van.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Elit
6 éve
Az tényleg nagyon jó, hogy végre történik valami a játékban. Meg is van az eredménye. Az utóbbi időben napközben szinte az oldalon sem volt fent senki a legtöbb esetben, most pedig éledezni látszik a játék. Valami elkezdődött! És igen! Respect Banánnak, amiért a szabad idejét áldozza erre a 'haldokló' játékra. Szerintem akármennyire is nem úgy tűnik, ezt Hammer is értékeli. Ő inkább ezt a beszélgetést sérelmezi:
Biztos jók lennének ezek az új feature-ök, amiről beszéltek, de a játéknak jelen pillanatban sokkal nagyobb hiányosságai vannak. Olyan elemek hiányoznak a játékmenetből, amelyek más fps-ekben már a 2000-es évek előtt alapnak számítottak. Például elég nevetséges jelenet, amikor két sniper ugrál percekig egymás mellett, pedig ha lehetne egy másodlagos fegyver a játékosoknál, például egy pisztoly vagy egy kés (mint ahogy régen volt a lézerkard is ugye, bár az alapfegyverként) sokkal változatosabb lehetne a játékélmény. A gránátot most lehet nem is kellene említenem, amit feltételezem nem olyan egyszerű kivitelezni, bár felvetődik a kérdés, ha már a sztori szerint a tech-eknek lézerfegyvereik vannak, hogy nem tudtak még egy nyomi gránátot feltalálni? :)
Elvetett otleteket nem akarok nem-elvetette nyilvanitani. Lezerkard koraban ott voltam, nem volt jo, nem veletlenul lett kiveve. Sniperrel is lehet helybol pontosan loni (lasd Yeti), vagy ha nem akarsz meele-be menni vele, akkor fuss el valami fedezek moge, razd le aki kerget es lodd ki mikozben teged keres. Granatra a regi szlogen az volt, hogy aki robbangatni akar az menjen robbanos fegyverrel. Ez tovabbra is igy van. Nem veletlenul lettek ezek kihagyva a jatekbol, mert nem akarunk olyanok lenni, mint 23423 masik. Stickman egyik alap feature az egyszerusege.

Szerk.: Innentol akkor, mert nem eloszor mondom, aki uj otletet, foleg elvetett otletet posztod ebbe a topicba, nem buntetlenul fogom torolni. Ez a topic lenyege, hogy visszajelzest kerjek toletek. Ha otletelni akartok, arra ott az Otletek forumresz annak megfelelo szabalyzattal es archivummal. Plusz, a 3.0 lenyege az lesz, hogy motivaciot adjon jatszani a toplistan kivul is, es minden heten felcsalja a jatekosokat jatszani. Attol, hogy tudok keselni, nem lesz tobb kedvem jatszani.
Úgy gondolom, ezek az ötletek nem véletlenül lettek számtalanszor felvetve, mert az embereknek erre van igénye. Ez a beszűkült látásmód pedig nem feltétlenül fogja előre vinni a játékot, néha hallgatni kellene a játékosok véleményére is. Persze most te vagy a kakas a szemétdombon, úgyhogy tégy, ahogy jónak látod.
A jatekosok szamtalanszor akarnak dolgokat, amik elrontanak a jatekelmenyt. Emlekezz, mikor M2-2 kikerult mekkora hiszi volt, es azota is. En harcoltam a legtobbet a regi forum megtartasaert, de az sem feltetlenul vitte volna elore a kozosseget. Nem mas jatekokat kell majmolni, legalabbis nem atgondolas nelkul. Ennyi erovel lehetne HP, skillek, szintek, fejlodes, stb. Az egesz egy nagy clusterfuck lenne. Ameddig az en tisztem a fejlesztes, addig nem akarom sem mas munkajat semmisse tenni (pl epuleteket kivenni), sem radikalis valtozatosoakt eszkozoni a jatek alapveto funkcionalitasaban.

Legutóbb szerkesztve Black által

"Ezek az emberi lények csak akkor figyelnek rád, ha elkezdtél éni vagy ha már meghaltál"

Adminisztrátor
6 éve
Nem igazan akarok erre valaszolni, mert csak ket korrabi kommentemre utalgatok.

Egyreszt meg szoktam hallgatni a jatekosokat, es sok otletuket el is fogadom, de megvannak a dolgok amikre korabbi tanulsag vagy sajat iditek (amit le is rok) szerint nemet mondok. Ha eppen az az indok, hogy "legyen mar mert mas jatekokban is van", akkor is belatasom szerint elutasithatom, mint barmi mas indokot.

Masreszt van kulonbseg koppintani jatekelmenyt valtoztato elemeket, es jatszasra motivalo vagy kozossegepito elemeket. A szezon rendszer es missziok utobbibol az elso kategoriaba tartoznak, vagyis motivalnak. A duplakill event is. Bizonyos missziok, pl az 1v1 vagy CW kriteriumosok probalkoznak a kozossegepitessel, ahogy peldaul a forumos jatekok is (amiket nem en kezdemenyeztem).

Szerk.: Azt is megertem termeszetesen, hogy mar is az motivalo, ha negativ "fellepesi kedvet" csokkentjuk azzal, hogy a jatekban a jatekos szamara imponalo elemek vannak, pl HammeR szamara kes es/vagy granat. Ha lenne ezeken kivul az eredeti problemara (ket sniper fel percig ugral egymas korul) gyogyirem, akkor mar dolgoznek rajta. De jelen pillanatban csak annyit tudok mondani, hogy vagy probald lezarni akit nem tudsz lepuffantani kozelbe, hogy meglephesd, vagy fogadd el, hogy bizonyos fegyverek nem kozelharcba lettek kitalalva az atlag jatekos szamara. En messzirol mozgas nelkul 20+ godlikeot tudok szerezni rutinszeruen, de kozelre eselyem sincs.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
En messzirol mozgas nelkul 20+ godlikeot tudok szerezni rutinszeruen, de kozelre eselyem sincs.
= én be tudom írni hogy /deltawar amikor acwar van, és el tudom érni azt hogy 30 kill-ig senki ne foglalkozzon velem :D :D

- amúgy szerintem jó ez a dublekill event, bár én nem 00:00-tól indítottam volna, lévén ez így lehetőséget adott bizonyos embereknek egy kis ingyen farmolásra.

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Adminisztrátor
6 éve
nem 00:00-tól indítottam volna, lévén ez így lehetőséget adott bizonyos embereknek egy kis ingyen farmolásra.

Ez volt a tanulopenz. Majd egyszer amugy is lesz csinalva valami a botolassal, gondolom.

Amugy kikerem magamnak, elsodlegesen nem deltarol kempelek.

Adminisztrátor
6 éve
Na vege az eventnek. Orulok, hogy ilyen sokan voltatok, remelem jol is ezertetek magatokat. Gratula mindenkinek a sok ponthoz!

A jovoben szeretnek meg ilyen idoszakokat tartani, lehet az is, hogy hetente lesz egy nap mindig ami delutanjan duplakill lesz, de ezt egyelore nem hiszem. Felek, hogy akkor oda torlodna sok jatekos, mert "maskor nincs is ertelme tolni", akik meg egyebkent is szeretnek emberhianyban nem fognak tudni. Szoval ezt meglatjuk meg. Az biztos, hogy ki fogom boviteni a rendszert, hogy kifejezett fegyverekre szukitsem az eventet, vagy valami. Az is lehet, hogy lesznek jobban verseny jellegu eventek is, hogy csak a top 10 kapja meg az event vegen a bonuszt, vagy akik elernek minimum n napi/heti killt vagy ilyesmi. Nem akarok ebbol egy masodik misszio rendszert csinalni, de ebben is latok lehetosegeket.

Ami a Yetis dolgot illeti, mivel valoban en nem lattam elore, hogy kihasznalhatjak az event korai kezdetet a jatekosok (rosszra), igy nem buntetem meg oket kozvetlenul. Ellenben megigertem nekik, illetve mindenki tudatara szeretnem adni, hogy ha barmi hasonlo tortenik, hirtelen -30000 kill lesz a profuljura irva.

A kovetkezo eventig ezt a topicot nem zarom le, arra az esetre ha valaki valami otlettel vagy panasszal jonne, esetleg a HammeR-rel kezdett vitahoz szolna hozza.

Felhasználó
6 éve
Köszönöm az eventet, fun volt =) egy darabig ne legyen me' nem akarok még egyszer 12 órát stickezéssel tölteni :D ("Engem nem érdekelnek a killek. Én csak a toplistáért játszom" - by: Glenda Quadmire)

Felhasználó
6 éve
hogy hetente lesz egy nap mindig ami delutanjan duplakill

Ezt arra javitanam hogy havi egy alkalom. Talan ugy nem lenne annyira elcsepelt az event, es mellette is jarnanak fel az emberek.

Felhasználó
6 éve
én megerősítettem, de hogy ne legyen ismétlés a kedvedért törlöm :P
«12345...17»