«12» Új üzenet

Adminisztrátor
5 éve
Ezt a napot is megertuk! Iden Karacsonyra uj verziot tojt a Jezuska! Elobb egy changelog, aztan a hogysmint:

Ujdonsagok:
- Teli idojaras, (picit nyomi) jeggel, karacsonyfaval. Ez ezentul minden evben automatikusan beindul a teli idoszakban. Ezen felul ilyenkor az altalanos fegyverkinezetek helyett karacsonyi skinek vannak.
- Golden Gun: A skinrendszer elodjekent, aki jatekon belul egy huzamban (azaz ugyanazzal a fegyverrel, kilepes nelkul) szerez 50 killt, annak a kezeben az eredeti fegyverkinezetek aranyozott verzioja jelenik meg. Ezt mindenki mas is latja, lehet rajulni.
- A korabban valtozasok topicban mutogatott inspect feature implementalva, azaz lehet gyonyorkodni a skinekben (o gombbal).
- Kreg chatbot, aki altalanos gyakori kerdesekre automatikus valaszt nyujt a jatekchatben.
- Bovitett script rendszer, illetve mas belso modositasok, amik a jovoben konnyitik majd a fejlesztest es eventek szervezeset.
- Emoteok: 1-es gombbal lehet integetni, 2-es gombbal fegyot emelgetni. Ezek csak veletlenul maradtak bent, meg nincsenek kiforrva.

A hogysmint:
A texturakat koszonjuk promage111 -nek. A verzio tenyleges megjeleneset pedig Was-nak. A teli/karacsonyi dolgokat teljessegeben o oldotta meg, az elmult het(ek?)en kemenyen dolgozott, hogy minden kis featuret osszeollozzon es mukodokepesse tegyen sajat kezdemenyezesei, es az en korabbi fejleszteseim halmazabol. Tovabba is reszt fog venni a jatek, illetve oldal fejleszteseben is. Ezert, illetve mivel en nem tudok igazan online lenni az elkovetkezo 48 oraban, a verzio kiadasa is altala fog megtortenni holnap, avagy holnaputan (de lehet mar ma este is meglep vele Titeket!). Mindezek felett koszonom minenkinek, aki tartotta bennunk, es a kozossegben a lelket! Igy tudjuk, hogy van ertelme folytatni. :)

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
5 éve
Történelmi! :D Köszönjük srácok!
getbanner.php?n=FLI

Felhasználó
5 éve
El se hiszem! :D Vééégre
Majd megörökítheted itt is: http://stickman.hu/verziok (Csak ha elfelejtenéd)

Szerk: Nekem még mindig a 2.9.6-os verzió van, és nem írta ki, hogy frissítsem a játékot. Help pls.

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
5 éve
meg nincs kint a 2.9.7



Felhasználó
5 éve

Holnaptól lesz tölthető.
getbanner.php?n=FLI

Felhasználó
5 éve
fazsa :) @bani @was @bomage appreciation thread

Felhasználó
5 éve
PADORU PADORU!

Akarom mondani juhé :) köszönjük szépen a kitartó fejlesztést!

Adminisztrátor
5 éve
Mostmar le lehet tolteni.

Adminisztrátor
5 éve
Update: Sajnos a Golden Gun kodjaban van egy kis hiba, a sajat kezedben ugyan latod, de masok nem. De jo hir, hogy veletlenul bent maradtak az emoteok, igy 1-es gombbal integetni, 2-es gombbal fegyot emelgetni lehet. Ezeket egyelore nem akartuk kiadni, mert nem teljesen olyan, amilyennek kepzeltuk, de rajulni lehet vele.

Felhasználó
5 éve
Kiderült a tegnapi nap folyamán, hogy 100 kill után a többiek is látják az aranyfegyvert.

Legutóbb szerkesztve FLI által

getbanner.php?n=FLI
«12»