Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Ahogy a hétvégén tapasztalhattátok, az Atlantisziak jóslata valóban beteljesedett, és az egész szigetet elnyelte a víz! Szerencsére kicsit visszaapadt, de nagyon úgy fest, hogy még jó ideig nem térünk vissza régi, civilizált háborúnkhoz életünkhöz. Semmi gond, elvégre a pálcikaemberek mindig is nagyon alkalmazkodóképesek voltak. Ez a rövid idő alatt máris felhúztak egy kisebb katonai bázist, meg ezt-azt, hogy a háború meg ne álljon. Még egy-egy vízi járműt is összetákoltak a két oldalon!

Legutóbb szerkesztve Was által


Adminisztrátor
4 éve
Ja, meg technikai reszletek akkor:
- Regi terep nagy reszenek szia, helyette egy kisebb palya a viz felszinen. Ezt szuksegesnek ereztuk, mert szinte mindig ac, illetve kb volt a favorit, hiszen az ertelemszeruen kisebb terep mint a 400 hektaros sziget.
- A vizen valo kozlekedest megkonnyitendo: vizi jarmuvek! Gunoknak airboat, techeknek egy regi antigrav modellbol faragott tengeralattjaro. Kiszallni barhol ki lehet ugyan, de hacsak nincs alattatok szarazfold, akkor kb egyenlo a halallal. Ellenben vannak zonak ahol kiszallaskor biztonsagos helyre rak. Ilyen kb az osszes uj vizi bunker nyitott fele, a nagy hajo ket vege, delta belso resze, illetve a viz felett levo romhaz belso resze. A vizi jarmuvek kodjat koszonjuk David003-nak!
- Egyelore kicsit alap parancsok a kulonfele toplistak lekeresehez: /top, /havitop, /hetitop, /napitop; illetve az egyedi helyezeshez: /rank, /rank napi, /rank heti, /rank havi; illetve ha mennek az eventek, akkor /koth, /toth.
- Javitott /selfie mode: jobb kamera, illetve gorgovel zoom. Szinten koszonjuk David003-nak!

Felhasználó
4 éve

n2.gif
rl.gif
cl.gifd2.gif
n2.gif
rl.gif
cl.gifd2.gif

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
4 éve
Nagyon remélem, hogy ismét lesz egy kis élet a szerveren! Szép munka srácok.
.veteran player

Adminisztrátor
4 éve
Rózsa waterworld feel tesa. Adom. A vizi járművek is jól sikerültek.

(mondjuk én szerettem nosztalgiából végigjárkálni néha a pályát, az hiányzik. A kisebb pálya érvelést megértem, de lehet azt inkább a spawnrendszerrel oldanám meg, hogy jobban egymás közelébe spawnoljanak az emberek)

Felhasználó
4 éve
Majd néha kihúzzuk a dugót és lefolyik a víz ! ( Assszem Was tudja hol van! )

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif