Felhasználó
|
Ezt a részt azért hoztam létre hogy ha valaki készít egy olyan képet amit a játék ikonjának használ vagy szeretné ha ez lenne a játék ikona itt megoszthatja.
Az ikont a játékhoz úgy lehet módosítani, hogy parancsikont készítünk-aztán az adatainál az ikon a saját .ico fájlunkra cseréljük Én például ezt azért csinálom mert az aztalról a könnyen elérem a stickmat de nem akarom összekeverni a modommal. Az interneten sok .ico konvertáló van viszont nem lehet minden képfeltöltőbe felrakni icont ezért ide lehet jpg-ben rakni Én nekem ez a személyes kedvencem, azok közül amit ideposztoltak icohoz lapozz a 3. lapra admin szerintem hammerét be lehetne tenni, kicsit szkeptikus voltál amikor ezt írtad: Idézet:
Azért a jelenleginél sokkal jobbat nem hiszem hogy csináltok,...
|
Moderátor
|
Ez jó topic! bár jobb lenne png ben felrakni a képet átlátszó háttérrel ha olyan az eredeti, de mondjuk ez a kép nekem nem kell, csak megjegyzem a többieknek
|
Adminisztrátor
|
Azért a jelenleginél sokkal jobbat nem hiszem hogy csináltok, de ha mégis, simán berakom.
|
Felhasználó
|
Én is összedobtam egyet, ami használatban így néz ki:
Új .ico-val, más méretben: Ilyen nagyban: Véleményt kérnék :3 EDIT: .ICO Letöltés (Újra fel töltöttem, egy igényesebben átkonvertált .ico-t.) "There is only one way to become champion; never fucking lose."
|
Adminisztrátor
|
Hmm, korrekt, csak kicsit nagy a feje.
|
Felhasználó
|
"There is only one way to become champion; never fucking lose."
|
Felhasználó
|
A keze, meg a fej mérete.
"There is only one way to become champion; never fucking lose."
|
Moderátor
|
Szerintem a középső lenne jó, csak vidd följebb a bal vállát egy kicsit, ahogy az 1. képen van. Ha gimpben csinálod akkor nyomd le a shiftet és egyenes vonalat fog húzni.
|
Felhasználó
|
Nekem az első tetszik, olyan mintha az eget figyelné
De szerintem még lehetne arca, vagy napszemüveg, vagy nem tudom.
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
|
Adminisztrátor
|
Lehetne rajta napszemüveg, a kezében egy távcsöves puska és fordulhatna kicsit balra
|
Idézet