«1...1011121314...26» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Szexuáliss. az lenne a kérdésem, hogy a fényképező hibája, vagy te állítottad be azt, hogy a láng lila legyen? (ha eleve az akkor nem szóltam :P)

Felhasználó
11 éve
Azon a képen azért még lenne mit alakítani, nem a legjobb a környezet, a kivágás, meg sok más.

Felhasználó
11 éve
Letettem a gyertyát a székre és elkezdtem gyújtogatni a dolgokat

És csak egy kép miatt gyújtottál fel mindent?
Egyébként, kicsit melegebb színű háttér mellett (plö falevelek, ha már ősz van) jobban nézne ki :D

Moderátor
11 éve
Arra figyeljünk oda, hogy a téma ne lógjon már le a képről. Elég zavaró, hogy a gyertya lángjának egy része lemaradt. Plusz nagyon beleolvad a háttérbe, nincs kontraszt, az egész kép unalmas. A gyertyalángot száz módon lehet izgalmassá tenni, tessék szépen próbálkozni, és ne az első ellőtt képet rakd fel. Vagy ha igen, akkor az legyen megkomponálva.

Legutóbb szerkesztve sadypisten által

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Ez már sokkal jobb, mint a korábbi lángról készült képed, tetszik. Illeszkedik a fekete háttér a témához. Viszont a nagy felbontás ellenére eléggé zajos, és elmosott lett a kép. A szélére pedig miért toltál hozzá még egy csík fekete részt? Ha a méretek miatt, a bal oldalra rakhattad volna, ott nem látszik. A logó egész jó lett, bár szerintem lehetne kisebb, és lentebb.

Moderátor
11 éve
Ha pocsék a minőség, tessék szépen leméretezni. Plusz a legzavaróbb a recés szélű betű. Egyébként a színek szépek lettek, nem tudom, mennyire nyúltál hozzá utólag, de jó hangulata van. Viszont az a csík ott jobb oldalon tényleg érdekes. Gondolom nem akartál levágni a képből alul-felül, de a méretarányt meg nem akartad 4:3-ason tartani. Tényleg inkább a bal oldalra kellett volna, hogy jusson. Picit én szerintem még nyúlj hozzá, kezdj valamit a betűkkel, kicsinyítsd le az egész képet, és legközelebb ne lőjj ugyanarról ötven képet, gondold át jobban a kompozíciót. Ilyenkor szívesen az emberek kezébe nyomnám a régi 16 megás kártyámat (csak hogy ne a drága filmet pazaroljuk), és azt mondanám, hogy annyi képet csinálhat, ami ráfér, és abban benne kell lennie a tökéletesnek.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
11 éve
Az életlenség abból adódik, hogy nagyra van nyitva a rekesz (f/4 volt, ha jól emlékszem), ami közeli témáknál nem baj, sőt. Ha megnézed, a piros képen sem a sötétebb részek lesznek homályosabbak. A fókusz igazából egy sík, ami a lencsével párhuzamos. Vagyis inkább sáv, ami ettől közelebb vagy távolabb van, az homályos lesz. A rekesz szűkítésével csökken a mélységélesség, viszont fényt veszítesz, amit valamilyen módon kompenzálnod kell.
Az ISO érték csökkentésével a fényerőt csökkented (kevésbé lesz érzékeny a "film"), ezáltal a zaj is csökken, jobb lesz a jel/zaj arányod, szóval semmi köze igazából a homályossághoz.
Ugyanígy a kezed remegésének sem sok köze van hozzá, mennyire lesz homályos a kép (úgyis van beépített hardveres vagy szoftveres stabilizátor, még a kompaktokban is), persze ilyen sötét témáknál már előfordulhat, hogy bemozdul a kép, de a motion blur nem egyenlő a dof-al.
Egyébként az nagyon értékelendő, hogy próbálkozol a fények alkalmazásával, színezésével, de attól még továbbra is tartom, hogy előre kell gondolkodni, és úgy lőni jó képet, ha már tudod, milyen a megfelelő beállítás, és nem körbelőni minden szögből a témát, hogy abból aztán válogass. Persze, ez is egy módszer, csak kevesebbet tanulsz belőle :)

Szerk.: Így sem lett jobb a logó. Nem tudom, mivel raktad rá (remélem nem paint ... :P ), de PS-ben például pici blur mehet rá, vagy kapásból be lehet állítani élsimítást, ha valami hasonlót (vonal, alakzat, szöveg) leraksz a "vásznon".

Legutóbb szerkesztve sadypisten által

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Még nem teljesen kész,de a klánom valahány tagjának szánom majd akiknek rá lesz írva a nevük.
gcsveteran_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.

Felhasználó
11 éve
Ez a fehér háttér direkt van?
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Felhasználó
11 éve
Elég gagyi. Egyszerűen elsötétítetted a hidat és ráírtad a klánodat, meg a stickman.hu-t. Amúgy mindjárt jönnek a szakértők és majd vagy belekötnek vagy hagyják a francba...:P
«1...1011121314...26»