Moderátor
|
Újranyitom itt is a témát, íme azok az alkotásaim, amikre büszke vagyok. Lassan két éve kezdtem el Photoshopot használni, mondjuk előtte meg 3D-s programokkal szórakoztam (Wings, 3ds Max). Kb. 1 éve webdesign-al is foglalkozok, és jelenleg is inkább azt csinálom.
Mindenféle stickes alkotások: (http://www.youtube.com/watch?v=t6CXAaI1OAo) Stickman Bajnokság design: Stickman Blog design (ez volt az első honlap, amit terveztem, és lekódoltam) KlánBázis: az épület és térkép grafikákat green csinálta, de azon kívül az egész design az én munkám. Plakátok: Egyéb: 3D: Majd egyszer le kéne textúráznom... |
Felhasználó
|
oli azt meglehetne csinálni hogy ezt a vitorlást beletenni egy modba és azzal lehetne meni mint a hummeral ?? meg azt a nagyon nagy fegyós at is egy módba kiráj lenne
|
Moderátor
|
Meg lehetne, de nem fogom.
|
Moderátor
|
Unatkoztam, és meg akartam nézni, milyen lenne a Stick menüje homályosított háttérrel, ezért elkészítettem a menüt Photoshopban:
Hátha valaki tudja valamire használni, itt letölthető a PSD fájl. |
Felhasználó
|
Így enyhén jobb
|
Moderátor
|
nem látszik milyen kaki amúgy a grafkó lehet nagyobb lenne a playerszám, mert nem lépnének már ki a menüben
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
Moderátor
|
Inkább dof-ot próbálj ráhúzni valahogy, mint full scale blur-t. Ez így szvsz elég vacak De ízlések és pofonok, tudom, az MC1.8 alapján lett csinálva, én arra sem próbáltam még rá.
|
Moderátor
|
Oké, második felvonás
Ha van még valami ötlet, jöhet nyugodtan. |
Moderátor
|
Én inkább a gyárra raktam volna a fókuszt, de ja. Így lényegesen jobb
|
Moderátor
|
ja, a dofot kicsit a centerbe kéne nyomni, vagyis nem is tom.
próbáld meg azt, hogy nem dof, hanem olyan aeros a boxok mögött blurold. @alex: kéner egy szebb fűcsomót csinálni mert ez... Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
Idézet