mp3 hangerő csúszkája hiába van felére húzva, mikor elindítom gamet ugyanúgy ordít a főmenü song mintha csak maxon lenne, ha pedig még fel is tekerném újra a csúszkát az esetben kapok egy szép kis earrapet.
Mindemellett a kill-visszajelzés lehetne halkabb. a stickek trappolása és a kill-visszajelzés is a fő csúszkához van bejegyezve ami azért nem jó mert ha nekem háttérbe szól a zene/valamilyen rádió akkor ha lehalkítom nem hallom a trappot (maxon hagyva megoldható lenne hogy zene mellett is észrevehető legyen) ha pedig nem halkítom le akkor pedig a kill-visszajelzés ordibál túl mindent nekem ahányszor csak megölök valakit. Lehessen azt külön állítani vagy halkítsatok rajt ha lehet, ahogy kényelmesebb, köszönetre méltó dolog lenne.
Szerk.: az mp3-mas bug csak azesetben jelentkezik ha a fő hangerőn is állítva van azaz nincs maximumon. Nálam felénél van per pill az mp3-al együtt. Nyomon követni a legkönyebb ha belépünk game-be (már előre legyenek így beállítva a csúszkák) halljuk a főmenü zenét. Szerverre fel, rögtön vissza főmenübe és már csak fele olyan hangos lesz. Remélem azért érthető így vagy úgy de akkor is elmagyarázom ami csak nekem szúrja szemem és senki mást nem zavar xdd
Legutóbb szerkesztve ydrfgxdfhxdtr által
|