Felhasználó
|
A játék 2-szer a menüben dobott ki (egyszer fagyást írt, másodjára az kedvenc Alt+Tab-os panaszkodása), majd egyszer játék közben.
log fájl tartalma az utolsóról: Stickman Warfare v3.0.0 (00000000). Log file. --------------------------------------- Game started at:2020.02.01.21:39:02 Loading lang file (LANGID=14) Loading stuff.json Fetching modifier.json Fetched modifier.json Modifier checksum: 8E2BB477 Server: server.stickman.hu Weapons skins loaded DirectSound and DirectInput Initialized Using video card: AMD Radeon HD 6480G Available memory: 968 MB Resolution: 1366x768 Multisampling: 0 Max indices:FFFFFF...Using 16 bit indices Direct3D Initialized Loading fonts...font, fontmini, fontingame, fontchat. Other...Textures... Loading menu Loaded menu Loaded stickmen Inited selfie maker Loaded bots Loaded terrain modifiers Loaded weapons Loaded fegyv Loaded object 'bunker4', 'floatbunker', 'gunship', 'lhtop_colors', 'flaot_bighid', 'flaot_military', 'kikoto', 'steelworks', 'raktar1', 'raktar2', 'oil', 'nafta', 'towerhouse', 'radio2', 'almacomp1', 'romhaz1', 'romhaz2', 'banker', 'fuggo', 'pantheon', 'mayan', 'maya_a3', 'maya_b3', 'kispiri', 'towerF', 'techkomplex', 'towerV', 'kbsz', 'out', '1v1map', 'facinhuses', 'portal_inst', 'atlantis_a', 'atlantis_b', 'solarcomp', 'autohid', 'apartment', 'full_wall' Loaded objects Objektum renderer:imposters... 2... read... VBuffer...IBuffer...locking...decls...Success. Loaded objectrenderer Loading props: shell, lantern, lamp Loaded props Loaded foliage Shaders initialized Loaded ground textures Loaded water texture Loaded Sky Loaded vehicles Full screen texture intitialized Reflections initialized Initialized buffers Creating sky...buffers...more buffers...lighting...alpha...texture...done. Initialized sky Loaded head items... Loaded head item displayer... Initilazing geometry succesful Loading sounds Initializing succeful Loaded geometry and data Clicked "Connect" Initializing network Network initialized Logging in with: 8E2BB477 Exited (Esc) Clicked "Connect" Initializing network Network initialized Logging in with: 8E2BB477 Exited (Esc) Clicked "Connect" Initializing network Network initialized Logging in with: 8E2BB477 Could not load texture: data/textures/medals/K1.png Could not load texture: data/textures/medals/K2.png Could not load texture: data/textures/medals/K3.png Device lost Game ended at:2020.02.01.21:46:28 |
Felhasználó
|
Én csak annyit láttam ebből hogy felreppentél a tengeralattjáróval!
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Adminisztrátor
|
Ha egy meglevo stick mappara telepitetted, akkor probald kulon uj helyre. Ha az se megy akkor portablet, though nem ezektol kene fuggjon.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Adminisztrátor
|
Legutóbb szerkesztve Was által |
Adminisztrátor
|
Ha akkor kapott volna meg valami medalt, akk a renderer siman elszall hianyzo img eseten. Ilyenkor majd lehetne valami fallback h nem rajzolja ki, de chaten megjelenik (mondjuk ott sztem regardless).
|
Felhasználó
|
Sziasztok! Évekkel ezelőtt játszottam a játékkal, gondoltamegnézem működik-e még. Letöltöttem, telepítettem, menünél beállítok mindent, majd a csatlakozáskor kidob azzal az üzenettel hogy ne használjam az Alt+Tab-ot. Mi ilyenkor a megoldás?
|
Adminisztrátor
|
Próbáld meg windowedben. Előfordulhat, hogy fut valami a gépeden ami előtérbe kerülhet miközben a játék tölt? Windows pl multis dolgoknál előszeretettel dobálja az "engedélyezed a tűzfalon" ablakot.
|
Felhasználó
|
Köszi, ablakban futtatva jónak tűnik!
|
Idézet