«123» Új üzenet

Felhasználó
2 hónapja
Szép idők.
Hol is kezdődött? 2011-2012 talán?

Mikor még kölykökként suli után (vagy éppen közben) egyből rohantam a gép elé, hogy az első legyek a napi kill listán.
Mikor EHA-sok és ELIT-esek egymást szidták, de úgy izomból, mert miért is ne.
Hiányzik a jó öreg 360noscope MPG-vel a hídpillérről, meg az m8 a fantasyból és a rádiótoronyból, hiányzik a "swat a k.rva szád" és a "börsz ne kempellj mán".

Furcsa érzés cirka 25 éves fejjel ezeket a sorokat írni, miközben több száz vagy talán ezer órát elbarmoltam ebben a játékban.
S most már lassan a fénye tényleg elhalványul.
Már nincs 100-150 ember online egyszerre fent, már 10 sem.

Néhány haláli forma embert megismerhettem itt, akik azért feldobták napjaim.
De ezek egyetlen egy dologhoz képes eltörpülnek.

Mikor a nagyvezér leszállott közénk, Ó csodás DarkHacker mi lett veled is, felnőttél.
(De a céhed megmarad mester: https://stickman.hu/klan/*DarkHacker*_tan%C3%BAi )

Pacsi, Demon.

Felhasználó
1 hónapja
Mivel megidézték a prostituált számat, én is írok egy kicsit hosszabb monológot akkor már.

Nos én 2010 őszén ismertem meg informatika órán ezt a játékot. Először wk18 névvel regisztráltam (ha jól emlékszem). Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is fel-felnézek majd ide, azt meg főleg nem, hogy még mindig ugyan úgy tanulni fogok mellette ><
Az előttem szólok szavait tudom csak idézni, hogy mennyire hiányzik a több tíz, vagy olykor-olykor több száz játékos egyszeri jelenléte a játékban. Hiányzik a "kemp ne börszölj már" nekem is, meg mindenki más, akit itt ismertem meg, és jól elvoltunk. Hiányzik hogy én legyek megint a k*csög kis kemper, hiányzik az a korszak, amikor naphosszat csak ültem, és játszottam ezzel a játékkal.
Nem olyan rég találtam meg a mappát a gépen, amin van egy pár screenshot a játékból még régebbi időkből. Voltak érdekes beszélgetések a játékban minden esetre, de jókat lehetett röhögni már akkor is rajtuk, és így visszaolvasva is. Szívesen megosztanám másokkal is, de személyi jogokat nem akarok sérteni. De egy személyes kedvencet megosztok azért ha nem kapok ki érte.

Minden jót mindenkinek a továbbiakban is

"swat a k.rva szád" ^^

PKkO4Am.png

Legutóbb szerkesztve SWAT_ által

[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$

Felhasználó
1 hónapja
"Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is fel-felnézek majd ide, azt meg főleg nem, hogy még mindig ugyan úgy tanulni fogok mellette"
Nah hát akárcsak én manapság az ittasságom mellett, nah min1 khnmm.......
Ettől független persze nekem is tökretökjó érzés újból ideírkálnom egy topicfelületre, legalább újból is átérezhetem, milyen érzés is egy nokedliként írástudatlanul spammerként odahányni valamit egy chatfelületre!!! ;)
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
1 hete
13 éve, ennek a játéknak a segítségével nyertem először, igazán, belátást az internet világába - rengeteg időt töltöttem vele 9 és 13 éves korom között, s emlékszem, hogy nagyon infamous voltam a fórumon, ami miatt kléni heti szinten bannolt. :D viszont rengeteg szép emlék köt ehhez a játékhoz és a közösséghez. a legjobb része az volt, hogy kb mindenki "ismert" mindenkit

Legutóbb szerkesztve MassaSami által

«123»