Felhasználó
|
És mikor fogjuk már látni a készülő szuper modelled?
|
Felhasználó
|
Hát amíg nem mutatsz valami jobbat, addig felesleges bizonygatnod, hogy a mércéd magasabb szinten áll attól, amit korábban produkáltál.
|
Felhasználó
|
kléni! Kinyírlak. Negyed órája szeretnék jópofizni Inad írására (öngyikooc), és egy 87 kb-s json nevezetű akármi folyamatosan genyázik (open, save, cancel).
|
Felhasználó
|
A hiba, mint mindig, az ön készülékében van.
|
Felhasználó
|
Az én szemszögemből ez a tied kléni.
|
Moderátor
|
Elkészült a lista a 2v2 bajnokság résztvevőiről.
Tudnivalók: 12 páros indult a bajnokságon, őket véletlenszerűen 4 db 3-as csoportokba osztottam. A csoporton belül mindenki megmérkődzik egymással. A győztes csapat kap 1 pontot, a vesztes csapat nullát, de ha 6 pontnál kevesebb pontot szerez a legyőzött csapat a meccsen, egy pont levonás! Előfordulhat, hogy minden párosnak egyenlő pontja lesz, ekkor újból kezdődik a kör, de a meccsek csupán 6 pontig mennek. (3-nál csere) A csoportok első két legtöbb pontot gyűjtő csapata továbbjut, az utolsó kiesik! A 8 versenyző csapatot ismét sorsolással fogom párosítani, itt már csak a nyertesek jutnak tovább. Ez egészen a döntőig folytatódik, ahol a 2 legjobb csapat küzd meg egymás ellen. Szabályok: Helyszín: KB island. Kezdőhely: Remélem ezt nem kell magyaráznom. A legtöbben tudni fogják. Játék menete: A gunok egyik játékosa indítja a meneteket, Go-val! Amelyik csapat előbb éri el a 10 pontot, az nyer. 5 pontnál csere. Ha a pályán senki se marad életben, akkor nincs pont egyik csapatnak se. Nem lesz döntetlen opció pontozásnál. Fegyverek: TECH: MPG, GUN: M4A1 vagy MP5 Tiltott helyek: A házak tetejére tilos menni, különben érvénytelen lesz a menet. A bajnokságon induló versenyzők: A Csoport Dinnyepower & Kukiharcos Yodamaister25 & Sonzohan Karex & Persus B Csoport Lejla & Antix Google & Relativity Cakko & Niky_Cica C Csoport Hammer & StarOne Applecake & Vanbence Pizzadox & Ladykiller D Csoport Master_of_Black & Tevagyajoó Rolicco & barna13 Nabil & Szörtelen A mérkőzések időpontját a csapatok választják meg, kinek mikor jó. Az eredményeket kérem elküldeni nekem pm-ben! Mindenkitől kérek tisztességes játékot. [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Krisz mi az hogy te nem játszol?
Young bloods, it's all about buckets
|
Moderátor
|
A szervező ne játsszon, másrészt nincs kedvem, a csapattársam pedig nem ér rá.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
És akkor a továbbjutókat is sorsolod, vagy (hogyismondjákezt) az egyik csoportelső a másik csoport másodikjával, a másik elsője, meg az egyik másodikjával játszik?
Young bloods, it's all about buckets
|
Felhasználó
|
valaki megmondja hogy ilyenekre hogy kelll jelentkezni?
|
Idézet