Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Kedves barátaim!

2016. 1. 27. 13:56:39 időpontban speed feltett nekem egy kérdést: "a robots-ban Disallow: /kléni van, átírjam kléni-re?". Aki nem tudná, a robots.txt arra jó, hogy a keresők, mint pl. a Google robotjait vezérelje, a disallow paranccsal kikapcsolható az indexelés, így az az oldal (tehát a profilom) nem jelenne meg a keresők találatai között. Egyértelműen nem én tettem oda, és egyelőre még senki nem vállalta a felelősséget ezért a tettért. Felháborítónak tartom, hogy valaki ilyen aljas tettel próbálta meg a hírnevemet kudarcba dönteni. Sok év kemény munkám kimutatását, a Stickman Warfare játékhoz kapcsolódó adataimat így most nem tudták megtalálni egy ideig az emberek. Ez egyszerűen elfogadhatatlan, és a merénylő büntetést érdemel! Nagylelkűen felajánlok egy darab kill-t annak, aki kézre keríti a gazfickót! A gyanúsítottak listája:
- speed, bár igaz, hogy alapból ő jelezte a dolgot, nem zárható ki, hogy ezzel szándékosan megpróbálta elterelni magáról a gyanút.
- Alex, vélhetően így próbálta meg visszavágni, hogy jobba PHP tudásom, mint az övé.
- Hector, mert fogadtunk 2015 év végén, hogy nem tudja megtanulni a csarnok építészetét szilveszterig, és mivel nem sikerült neki, bosszúból megpróbálta megcsonkítani a hírnevemet.
- Bolint, akinek most telt be a pohár, hogy az oldal, amit készítettem, mennyire zseniális, a sok év irigysége most változott át cselekvéssé.
- Egyéb ismeretlen személy, akinek nem volt hivatalos hozzáférése az FTP eléréséhez, de feltörte a jelszavakat csak azért, hogy beleszerkeszthessen a robots.txt-be. Kedves olvasó, amennyiben ez a személy te vagy, még nem késő feladni magadat, a kártérítést később megbeszéljük.

Köszönöm segítségeteket, és eredményes nyomozást!
-kléni

Felhasználó
10 éve
Összeesküvés volt ellened.
Minden felsorolt személy benne volt.HULLJON A FÜTYKÖSÜK!!

Felhasználó
10 éve
Gyanúsítottak listájának bővítése:
-kléni, mert hüje kedvesokosaranyosúriember

Felhasználó
10 éve
Magamat azért nem írtam fel, mert nem sok értelme lenne a végtelen killemből levonni egyet, majd hozzáadni egyet.

Felhasználó
10 éve
Igazából én voltam.
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
10 éve
Én voltam!
Hihetetlen élményt okozott, hogy ezen tettet megtehettem!
És most megkívántam a kürtöskalácsot, mentem enni, bye.
Everyone has their own reasons to fight! Sometimes, you have to settle it yourself or there's no way forward!

Felhasználó
10 éve
Ez már pár éve ilyen
Lehagytál még pár moderátort a listádról :P
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
10 éve
Nem azért vannak a listán, mert moderátorok, hanem mert van FTP hozzáférésük.

Felhasználó
10 éve
Tudom de muszáj stikmun nyelven írnom hogy más is ércse :::::::::::::(

Legutóbb szerkesztve PIZZADOX által

SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
10 éve
Ez annak ugye nem szól, aki nem a barátod?

BURN