Felhasználó
|
Binding of Isaac (az eredeti)
Crusader Kings 2 Europa Universalis 4 Am A Rebirth is jó. Mind a kettő résznek különböző a hangulata. |
Felhasználó
|
Imádlak <3
Am A Rebirth is jó. Mind a kettő résznek különböző a hangulata. a maga módján az is szerethető, és játszanám is, mert a játékmenet érdekel, de elcseszték a 8bites grafikával am.: Rome: Total war (1-2) This War Of Mine Spelunky |
Felhasználó
|
a maga módján az is szerethető, és játszanám is, mert a játékmenet érdekel, de elcseszték a 8bites grafikával
am.: Rome: Total war (1-2) This War Of Mine Spelunky Grafikab--- akarom mondani mániás. Amúgy Community Remix. Ismered? (TBoI MOD) I, Zombie -> Ez komolyan egy játék. 90%-os kedvezményt kaptam rá. ._. Legutóbb szerkesztve Zsolt35 által |
Felhasználó
|
|
Felhasználó
|
Life is Strange feeling:
1. epizód:Meh csak egy kis iskolai dráma.. 5.epizód:EZ MEG MI A FASZOM VOLT?! |
Felhasználó
|
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Tisztelt uraim és hölgyeim.
Regisztráltam a klánháború v-33 ra és hogyha valakit érdele tőlem 3 mezőre van egy falu ahova meg tudok hívni valakit.Akiinek felkeltettem az érdeklődését és tudja is miről van szó,az levélben írjon. |
Felhasználó
|
Samp: 87.229.120.159:7969
egy sajnos igen kihalt szerver de egyépként 2011 14 körül ELÉGGÉ sokan voltunk ó EnFoRcEr™
|
Felhasználó
|
stikmun: http://stickman.hu/
egy sajnos eléggé kihalt játék de egyépként 2011 körül ELÉGGÉ sokan voltunk ó ---- mellesleg az a retard akié a szerver (gregoryHD) jópár más szerverről ki lett bannolva a bunkó paraszt viselkedése és folyamatos csalás miatt. ennyit arról a szerverről Legutóbb szerkesztve PIZZADOX által |
Felhasználó
|
nem tud valaki valami multiplayer attós játékot, ami olyan mint a volt nfs world? nem muszáj neki grafika, csak legyen valami élmény benne, és lehetőleg ne legyen tele csíterrel mint a world
kléni igazából gyurcsány
|
Idézet