Felhasználó
|
Kedves vagy de 8 elött nem leszek otthon.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
Nah egy gyors friss vélemény a CWvel kapcsoltban először is köszönöm a türelmeteket. Másodszor úgy remegtem h csuhajja. Am MPGvel nyomtam 2szer is dupla killt :3 sztem sok volt a duma. Miku nem tudom mit pattogot meg Zsombii laggolt (nem hiszem h ezen múlott:D). Nagyon tetszett a csapatmunka viszont a campeléssel nagyon felbasztatok szóval az is szép volt (B+magad Miku ) Szóval nagyon örültem h veletek CWzhettünk várom már a következő összecsapást GG!
UI: Ha megbíztok bennem akkor nézzük az én printjeimet mindjá adom őket. Valakinek rajta van Chase a printjén? -.- (Mikor mi voltunk a GUNok) Legutóbb szerkesztve david_rossz által. Iratkozz fel: http://www.youtube.com/user/davidrossz ❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿ ♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡ ♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞ ℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪ |
Felhasználó
|
A CW fórumba már felraktuk az eredményeket. Ha nincs ellene kivetnivalótok, akkor az ottani eredményeket tekinthetjük véglegesnek.
"There is only one way to become champion; never fucking lose."
|
Felhasználó
|
Tökéletes én is ugyan így printeltem!
Fradi mindjárt beírja a pontokat! Iratkozz fel: http://www.youtube.com/user/davidrossz ❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿ ♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡ ♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞ ℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪ |
Felhasználó
|
Vegre maar. Mint a kislanyok... xd
Legutóbb szerkesztve CRiZ által. "Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo
|
Felhasználó
|
Na,deadpool is hozzá tudott szólni
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Elit
|
Meg vagytok halva.
|
Felhasználó
|
Hetvegen okadunk, hetkoznap tanulunk...
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."
|
Elit
|
Eeej micsoda élet ez. Én csak a tanulástól okádok.
|
Felhasználó
|
Csönd van, így hát jöttem picit levegőt rontani.
kléni igazából gyurcsány
|
Idézet