«1...7891011...106»

Felhasználó
11 éve
Apro penzt. =D

Felhasználó
11 éve
Te mit akarsz itt? ;D
Erre én is kíváncsi lennék.

Felhasználó
11 éve
Mély tisztelet kedves -H-! felvételi kérelmet óhajtom benyújtani hozzátok. Az első rész csupán formalitás. Általános Infó Ignác néven anyakönyveztek.16 éves vagyok.Gödöllőn születtem.Belecsöppentem egy nagy ``fogalmazhatjuk úgy``egy helységbe..Legelsőnek a Petőfi Sándor általános iskola kapujába léptem be.Utána pár év múlva felvettek a Török Ignác Gimnáziumba.Nagy öröm volt számomra hogy egy ilyen egy erős, kemény Gimibe vettek fel.Viszont Németből sikerült középfokú vizsgát letennem. Anno Kozma Kriszta-néni volt a Német tanárom,ezt csak azért említettem mert több helyen is tanít,amúgy egyszerűen enyhén fogalmazva utáltam, már bocsánat hogy ezt mondtam. Érdeklődési körök edzések..stb kapcsolatosan Hát az érdeklődési köröm az a foci.Sportokon belül az a foci amit már 7 éve űzök a Gödöllői Gsk csapatban.Hétfőn,szerdán,csütörtökön,péntekem fociedzésen szoktam lenni általában.6 órátol vannak az edzések 8-ig. Általában minden vasárnap Bajnoki mérkőzésen szoktam lenni a kezdő csoportban. SMW-pályafutásom Hát a játékot nemrég kezdtem.tudom hogy még nincs meg az 500 kill de meglesz gyorsan remélhetőleg..Azzonal megtetszett a játék így regisztráltam..Annyit elég még rólam tudni hogy a kedvenc fegyverem az a:mpg,Law,m8 és x72. Elérhetőség Hát skypom lesz elnézést hogy még nem tudtam ``kreálni profilt``de lesz annyi biztos. Hát enyit erröl örültem hogy leírhattam az életrajzomat.Sziasztok! Ui:bocsánat a hibákért!És már voltam fent a játékon csak egy másik accal na sziasztok!
getbanner.php?n=InDoNpEnd

Felhasználó
11 éve
Kibaszott nagy IGEN!

Felhasználó
11 éve
Danke!!:D:)
getbanner.php?n=InDoNpEnd

Felhasználó
11 éve
Másold be a jelentkezési rendszerbe.
A szavazatom addig is meggondolom.

Felhasználó
11 éve
Ok :D de addig nem tom bemásolni amíg nincs meg az 500 kill...Szerintem
getbanner.php?n=InDoNpEnd

Felhasználó
11 éve
Gyúrj az 500 killre.. Addig még meglesz és be tudod másolni az új jelentkezési rendszerbe gondolkodom.. Összegében nem lenne rossz jelentkezés, de azért vannak benne felesleges dolgok.
Szeretem a sajtot *-* :D NE kattints ide!! :D

Felhasználó
11 éve
Ok azért kösz.:D Majd az ujj topcitok-ba bemásolom,és kivágom azokat a részeket amik nem annyira fontosak.

Legutóbb szerkesztve CeRoR által.

getbanner.php?n=InDoNpEnd

Felhasználó
11 éve
Ha bemásolod a jeliző rendszerbe (az nem a fórumon van: -H- klán ->Jelentkezés és oda írod be) és megvan az 500 kill addig is egy kurva nagy I-G-E-N ;D

Legutóbb szerkesztve DestroyerCat által.

uberzsivany.png
«1...7891011...106»