«12345...28»

Felhasználó
11 éve
nevem Pro12
Itt el is felejtheted.
Spec én le*zarom. Gyere. IGEN.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
11 éve
Gyere.
Helyesbíteném. akkor adok igent ha ezt be másolod a jeliző rendszerbe.:*

Legutóbb szerkesztve Skyline által.


Felhasználó
11 éve
Tartózkodok.... Pro12... + A jelentkezésed sem szimpatikus; nem hosszú, és amit leírtál, az sem lényeges. Kockákat meg amúgy sem kérünk/kérek. + túl sok helyre jelentkeztél mostanság, és más helyekre szebb jelentkezéseket adtál is be, ergo ide nem szeretnél annyira bekerülni. És pont. (A rapp&dubstep cucckombót meg hagyjuk is...)
Ugyanakkor ezek elenyésző érvek, egyik sem ok arra, hogy nemet adjak...na, másold be a jelentkezési rendszerbe, majd eldöntöm mi lesz....
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
nevem Pro12
Itt el is felejtheted.
Szabesz, nem én voltam az a lány(nem tudom mi volt akkor a neve az accomnak), igaz, nem tudom bizonyítani, de hát ez az igazság.


Felhasználó
11 éve
Tisztelt -FirePower- tagok!

Úgy döntöttem, e számomra igen jelentős nagy hagyományokkal bíró klánt választom, mivel már Chris valamint Cuncus is mondta, hogy jöjjek.

Magamról: Neve Czibere Miklós és 14 éves vagyok novemberben leszek 15. Jelenleg igazolványaimon Győr szerepel, ugyanis nemrég költöztünk ide nem túl messziről, egészen pontosan Sopronból. Jelenleg a Gárdonyi Géza Álatlános Iskola 8.b osztályába járok. Az iskoláról nem beszélnék sokat, egy átlagos gyereket képzeljetek el, aki 4-5 de azért néha bejön 1-2 rosszab jegy is , de abszolút nem jellemző. A sportot mint hobbit 10 éves koromban kezdtem , Ausztriában nem vagyuk egy Májkel Fhelpsz de azért elég jó vagyok országos bajnokságon 3. helyezés. Másik hobbim az okostelefonok és a hasonló elektronikai kütyük, nem egy cikket írtam már különböző helyekre pl:Játékteszt, iPad de a testvéremmel van egy kezdődő android blogunk is, de inkább az apple. Mást, nem nagyon tudnék mondani, szeretem még a képregényeket Marvel, Dc ezekből is tervezek készíteni valamint kezdő szinten freestyle rollerozok.

A játék: A játékot 2011 karácsonyán kezdtem ezzel az accountal, a testvéremmel Márkkal közösen. Ő hamar abbahagyta a gimnázium miatt, így én vetten át a stafétát. Egészen nyár elejéig folyamatosan aktívkodtam, míg meguntam a játékot és más vizekre eveztem ( eveztem?? xD motorcsónak inkább). Sokat CS-ztem valamint Battlefieldeztem, és halottam még régen, hogy ezek javítják az embör képességeit, úgyhogy visszatértem. Furcsa volt látni mik történtek, nullázás, teljesen új klánok de hamar beletanultam. 2 klánom volt, még a kihagyás ellőt az [FCA] és nemrégiben az [E] ahonnan sajnos kirúgtak, de erről ha nem haragszotok nem nyitok teadélutánt. A klánbeliekkel nagyon jóban vagyok Chris, és Cuncus kivétel nélkül jó barátaim, de Tomix nemnagyon. Na most rájöttem, hogy egy kicsit kötekedő voltam (és ezt nem a szavazata miatt mondom)vele. A stílusa most sem a kedvencem, de a magam részéről tíz körömmel küzdök azért, hogy megbékéljünk. Nos, hát ennyi volt ez a jelentkezés, remélem sikerült meggyőznöm titeket.


Skype: sonic.sonic17

A jelentkezési rendszerben is elküldve!

Legutóbb szerkesztve Garen által.


Felhasználó
11 éve
Mivel beszòlogattál, ezért olvasás nélkül adtam rád egy nemet. De miután elolvastam a ràm vonatkozò részt, kételkedni kezdtem. Vegyétek ùgy, hogy nem is szavaztam. De ha igent akarsz, akkor szeretném látni azt a 10 körmöt!

Legutóbb szerkesztve Troublemaker által.

"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
11 éve
Sonic. Egy óriási IGEN!

Felhasználó
11 éve
Jó gyorsan keresel máris másik klánt 2napja letté kirugva...

Felhasználó
11 éve
Felőlem IGEN.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
11 éve
Köszi srácok.
«12345...28»