«12345...7»

Felhasználó
10 éve
Tisztelt -ELME- klán!
Igrinyi Balázsnak hívnak 12 éves vagyok. Kedvenc időtöltéseim a gitározás és a gépezés. Ha jó idő van a haverokkal elmegyek biciklizni. A játékról annyit hogy két éve kezdtem és azért van ilyen kevés killem mert laggol a gép és nem tudok rendesen killelni.Azért szeretnék ide tartozni mert szeretnék egy jó aktív klán tagja lenni és egy jó közösséghez tartozni :).Facebook: Igrinyi Balázs Skype:IgBalika
Remélem bevesztek és tagja lehetek a klánnak.
Üdv:StickBali

Legutóbb szerkesztve StickBali által.

Nos:
Ha meglőnek m4-el lőj vissza mpg-vel
getbanner.php?n=StickBali

Felhasználó
10 éve
Stickbali te aztán komolyan gondoltad az ide való jelentkezésedet,hogyha a jelentkezés után 4 órával már más klánban vagy.

Természetesen el vagy utasítva.

Felhasználó
10 éve
Üdv -ELME-!

Szeretnék jelentkezni mert egy jó közösségre vágyok.Nagyon jól játszok.Eddig kerestem a megfelelő klánt, de nem jártam sikerrel.Remélem köztetek megtalálom az igazi önmagam.
A játékban legtöbbször MPG-vel vagyok mert az a kedvenc fegyverem.MP5-el is sokat szoktam lenni mert az a másik kedvencem.Aktív vagyok, igaz nincs "sok" killem de aktív vagyok...
Sok barátom van, remélem ha bevesztek a klánba ti is a barátaim lesztek.Law-al is elég sokszor szoktam lenni mert az is az egyik kedvenc fegyverem.A Stickman-t 3 éve ismertem meg az egyik barátom által.Volt 1 év kihagyásom de most újra aktív vagyok.Volt klánjaim:Stick_Energy,The_Devil_Commando,Stickman_Lovagrend.Remélem nem nagy baj.Csak kerestem a megfelelő klánt.Nem szoktam káromkodni inkább csak barátkozok a játékban.Elég sok lány barátom is van.Heti 350-400 killt csinálok.Napi 150-150.Épp most jöttem meg a nyaralásból ezért nincs most annyi.Kedvenc játékaim a Stickman, CounterStrike 1.6, CoD 2, Battlefield 3 és az UberStrike.A nevemben segített az egyik barátom mert én nem tudtam hogy mi legyen a nevem.Nem lépek ki a klánokból 1-2 hónap alatt, hanem sokáig bent maradok minden klánban.Ha valaki piszkál engem Chat-on, akkor nem nézek a Chat-re vagy megyek nohud vagy egyszerűen kinyomom a Chatot. Skype-on sokat tudok beszélgetni, ott is sokat vagyok fent. Iskola időben is napi 200-300 killt csinálok.

Magamról:

Búzás Bence vagyok, 14 éves vagyok Budapesten élek.5 éve focizok elég jól megy.Szabadidőmben sokat szoktam sportolni.Elég sokat gépezek de nem vagyok függő.Napi 3-4 órát szoktam gépezni a kutyámmal sokat szoktam játszani.Az egyik kedvenc sportom a foci.A kézilabdát is szeretem abból is jó vagyok akárcsak fociból.Kedvenc foci csapatom az Arsenal.Van kettő tesóm, az egyik 17 éves, a másik 21. A barátaimmal sokat szoktunk szórakozni focizni vagy valami más. Sokat biciklizek a családdal vagy a többiekkel.Régen volt sok kis macskám is csak azok meghaltak vagy valami.Most csak egy kutyám van.Kedvenc tantárgyam a tesi.


Remélem felvesztek.Sziasztok!

Legutóbb szerkesztve *NewPower* által.

ALIEN VS PREDATOR <3

Felhasználó
10 éve
*NewPower* felvéve.

Felhasználó
10 éve
MasteRx felvéve.

Felhasználó
10 éve
üdv!
szeretnék csatlakozni a klánhoz.Most van hogy 1 honapja nem játszottam de ha bevesztek akkor aktív leszek. Hobbim:Úszás.
Szeretek gépezni meg sportolni.Cw-kre nem mindig tudok menni :/
itt szuper közösség van,ezért is szeretnEk csatlakozni.
üdv:págoston

Felhasználó
10 éve
Üdv -ELME-
Szeretnék a jó klánotok tagja lenni.
Magamrol:13 éves fiu vagyok hobbim foci kosár gép:D
A játékot az iskolában ismertem meg cd-ket osztogattaok és én vettem és azota nyomom.Nem rég kezdtem ugy h kevés a kill de aktív leszek ami látom nincs sok éppen.Ennyi lenne ha vmit szeretnétek még tudni érdeklödjetek:D
Remélem bevesztek döntsétek el
Sziasztok
Üdv:Blue_[C]heL(*ChElSeA*)
ez mi a...

Felhasználó
10 éve
Blue[C]hei.
Elutasítva.Múltit nem veszünk be.
Hogyha meg utólag derül ki valakiről hogy múlti az ki lesz téve.

págoston
Elutasítva.

Legutóbb szerkesztve RedOne által.


Felhasználó
10 éve
Üdv -ELME- klántagság!

Hát gondolkoztem hogy hova jelizek és hát azért jeliztem ide mert a tesóm is itt van meghát nem csak ezért.

Korom : 14 (ezt hazudom) de amugy 10.
Hobbim : Focizás Gépezésés.

Tesóm : Pa[N]aSonIic*!

Pályafutásom: Hát 2008 ban keztem 2 évet kihagytam azt egy haverunk megmutata a játékot mi emlékeztunk és 1 évet nem regiztünk és most 1 éves játszunk.

CW- ken ott leszek (ha lesz).

Inaktív voltam és gondolkoztam és most aktív leszek mert engem elfoglal ez a játék : MesterMC és CS 1.6.

Egyi lett volna.

További jó játékot vakáció és jó sulikezdést :)
johncena.gif

Felhasználó
10 éve
Sony elutasitva.
«12345...7»