«1...34567...9»

Felhasználó
10 éve
Skidrow Elutasítva.
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
10 éve
Üdv -ELIT- klántagok!

Úgy döntöttem, hogy leadom a jelentkezésem több okból is amiket mingyárt le is írok.

A játékot kezdtem 2010. szeptember elej felé az első informatika órámon zoliaxe néven és nagyából egy évig játszottam majd egy évet kihagytam és beregisztráltam Enox2 néven.
Voltam már a klánt tagja és még most is az lennék csak közbejött, hogy feltörtek és az emailomat is feltörték de nem akarok belebonyolodni a témába.
Aktivitásom: Minden nap fentvgyok és olyan 200-500 között van mindíg a napi killem, de ezt most nemtudom mennyi ideig csak minden második nap tudom megcsinálni, mert az egyik gépen nem indul a játék. Az, hogy ezzel a felhasználómal mennyire leszek aktív az attól függ, hogy beszavaztok-e vagy nem. Értelem szerüen ha igen aktívabb leszek ha meg nem nem.

Magamról: Teljes nevem Csonka Zoltán, de elég ha Zolinak hívtok. 14 éves srác vagyok és Szigethalmon élek.
Szeretek focizni, kézilabdázni, biciklizni és persze gépezni is. Skypeon és facebookon egyaránt megtaláltok.
Skype: csonka.zoli2
Facebook: csonka zoli

Egyenlőre ennyi lenne, de ha kíváncsiak vagytok még valamire kérdezzetek nyugodtan.
Bocsi a helyesírási hibákért siettem.



Felhasználó
10 éve
DimaTree
Enox felvéve.
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
10 éve
Üdv -ELIT-
Alapos gondolkodás után megkockáztatom a jelentkezést. :)
Norbertnek hívnak Budapesten élek, 15 éves vagyok és Angyalföldre járok szakközépiskolába. Nem oda vettek fel ahova valójában szerettem volna, de a cél mindenhol ugyanaz (érettségi), szóval mindegy. Vendéglátásba fogok tovább haladni azon belül is pincérnek. Tanulmányi eredményem reál tantárgyakból a seholba van, de humán tantárgyakból egész jó vagyok. Zenei stílusom inkább a Pop, de rap is jöhet. Különösebb hobbim nincsen, mondjuk a haverokkal lógás, vízipipa és talán az angol amivel sokat foglalkozom. (Britt emberek) Kb. ennyit magamról, ha akartok még tudni valamit kérdeztek. Bemutatkozó rész valóban ugyanaz mint amit 1 hete már le adtam, mert 1 hét alatt nem változott meg az életem.

Több mint 3 éve kezdtem pontosan, az elejétől fogva Zak-ként vagyok fent. Talán mint mindenki én is az iskolában az informatikai számítógépen találtam erre a játékra. 2 klánom volt a 3 év alatt. Ez volt a régi -[PSC]- és a (-PRO-). -[PSC]- - ben eltöltöttem fél évet a (-PRO-)-ban meg 1 évet. PSC oszlott anno, a PRO-ban meg megváltozott pár dolog ami nem tetszett, és megszokom vagy megszököm variációk voltak fölajánlva. [E]-ben voltam kereken 1 napot, mivel beléptem és rá 1 napra fel is törték a karakteremet az emailon keresztül, és már esélyem nem volt visszaszerezni. Igen egy időre abbahagytam a játékot, mert nem volt mi ami itt tartson, PRO nem volt már nekem, szóval amiatt nem tudtam följárni és a normálisabb játékosok is inkább abbahagytak egy időre. De mostanság újra kezdtem, igaz nem napi 8 órát tolom, de azért 1-2-t biztos (HA...). Jelentkezésem oka az volt, hogy kerestem már egy társaságot ami aktív és fejlődő képes. Ez a klán ahol aktívak a tagok és többjét még ismerem is.
Skypom van,Twitter, Facebook meg hasonlókat úgyszintén használok egyébként.
Klánból a társaság nagy része valószínűleg ismer, aki nem majd megfog. ;)
Üdv, Zak. xx

Felhasználó
10 éve
*Zak* Felvéve.
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
10 éve
Tiszteletem -ELIT- klán

K.Herman-nak hívnak, 16 éves vagyok, Székesfehérváron lakok, ide is járok Grafikustanoncnak. Az iskola mellett hobbijaim közé tartozik; dobolás - amit már 8,5 éve űzök, a makettezés - amit 3 éve és a graffitizés ami már 5 éve rabolja a szívem idejét. Ezek mellett írok egy könyvet a II.Világháborús Német-Szovjet fegyverekről is. Tanulmányi eredményem "jó". Zenei stílus: skinhead ska, metál, dubstep.

A Stickman-t 2009. decemberében kezdtem még Devil666 névvel mely nem volt regisztrálva. Informatika órán találtam rá, első látásra szerelem volt. Azóta aktívan játszom, legnagyobb kihagyásom 4 hónap volt, de több ilyen úgy sem lesz. Első klánom a PIZZADOX által alapított [-StickLows-] volt, melyben 1 évet töltöttem el. Második klánom az [E]goisták volt, amiből én léptem ki, mert inaktív volt a klán. A harmadik pedig a felejthetetlen S.K.S.W. amely nagyon sok embernek hiányzik a mai napig, mivel a klán oszlott. Voltam már az -ELIT- klán tagja, ám 1 hónapos inaktívságom miatt Fradi kirúgott. Ez az 1 hónap a pótvizsga miatt volt. Nagyon sajnáltam, hogy ki lettem rúgva, mert a társaság űberelhetetlen. A klánból sok emberrel jóba vagyok, akit pedig nem ismerek, azt remélem megismerhetem.

Skype, facebook van.

Üdvözlettel:

Karex.

3415044.png

Felhasználó
10 éve
Karex elutasítva.

Felhasználó
10 éve
Üdv.
Tisztelt -ELIT-klántagok!
Felvétel reményében, jelentkeznék hozzátok.
Magamról.:
15 éves srác vagyok, Pécsi lakos. Becses nevem Dominik. Gimiben koptatom a padokat. Rendészetin tanulok, kemények a napok. A kitűzött célom érdekében pedig, muszáj kibírnom.
2 sportot űzök, mondhatnám hobbik. Egyik a foci. Mind tudjátok mi ez, nem kell körülírnom. De azért egy kis infó rólam; leginkább hátvédként játszom, de középpályán is eredményesen teljesítek.
Másik pedig a floorball. Büszke vagyok, hogy ezt csinálom, hisz sokan nem ismerik ezt a sportot. Többek között Hasi a csapattársam volt.
Mind2 'hobbimat' 6 éve csinálom, s még tervezem is elég sokáig.
Szabadidőmben leginkább haverokkal lógok. Nem sokat kockulok a játékban, főleg most a suli miatt de a napi 100-200 megvan.
Játékról.:
Nos, már több mint 1 éve rontom eme játékban a levegőt.
A játékot még az akkori osztálytársam Zerocool mutatta.
Meglehetősen gyorsan ölök, de ez nem sok mindenkit érdekel.
Legelső klánom anno' a Kamukaze volt, még a Super_Mrcats accomal..
Apropó ezt még nem is említettem .. én vagyok az "EREDETI" Cats de viszont kb 3-4 hónapja odaadtam az öcsémnek és én kb 1 hónapig nem játszottam. Aztán regisztráltam evvel. Azóta voltam Centurionban ahol lennék is csak oszlott..
E klánt szánnám utolsómnak. Valami késztetett arra, hogy megpróbáljam a jelentkezést, remélem nem hiába írom most ezt.
Fegyverhasználat : Általában M8,MPG-ni szoktam de néha néha MP5,M4 is használok CW fegyókkal jól bánok hiszen m8 on kívül csak azokkal játszok.
Facebook, ha érdekel valakit, mondom.
Ha bármi kérdésetek támadna, dobjatok meg egy PM-el, vagy kérdezz itt. Szívesen válaszolok.
"Haverok" a klánból
Rammstein,Enox,Blase,Hasi,Air
Tiszteletem
Nazi_

Legutóbb szerkesztve Nazi_ által.

Pro Patria et Libertate

Felhasználó
10 éve
Nazi_ elutasitva.

getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
10 éve
Sziasztok.
Ma úgy gondoltam jelentkezek ebbe a klánba mert mostanába nagyon aktív és a baráti társaság is megvan.Nem is tudom hogy fűzödik a nevem ide,na mindegy.
Magamról:
K.Dávidnak hívnak sokan ismernek a klánból szerintem(nem személyesen).14évet töltöttem Okt.11.Gondolom tudjátok,régebben Németországba laktam ez most megszűnt,hiszen magántanuló voltam tavaly és nehézkesen ment.Ezért úgy döntött a családom hogy hazajövök és kijárom itt az általánost meg a szakközépet.
Meg egyébként itthon aktívabb is tudok lenni.Hobbiaim:Horgászni szeretek,de leginkább lógni a haverokkal.Ennyi elég is magamról.Ha bármi kell üzenetbe elmondom.
Pályafutás:
Ezzel a karival 1éve játszok,de van egy 2éves karim is(rbbence0_voltam) ezt már nem használom,még osztály társamtól szermányoltam.
Utána jött a nullázás és kezdtem egy új karit,és elég aktív vagyok vele.Fegyverhasználat:MPG,M4A1 csak ez a két fegyver amit szeretek.
Klánokból igaz volt már több is de mióta írja inkább nem gyűjtöm.Eddig a klánjaim között 6van abból 2 oszlottt.Most ezt a klánt azért választottam mert régebben voltam itt és igazából nem is tudom miért hagytam itt.Cw-ket szeretem nem vagyok rossz benne.
Szerintem ennyi elég a pályafutásról ha valami kéne kérdezd meg nyugodtan.
Skype:hankukk1
Facebook:Azt majd max a klánba adnám meg.De van akit tudja.
Üdv:Seci
«1...34567...9»