«123456...22»

Felhasználó
11 éve
Tőlem van 1 nagy nemed és mivel születésnapom van 2-őt ér ugyhogy csáá.

Felhasználó
11 éve
Nem 2-öt érek *.* / ahogy tudom fc-s voltál úgyhogy mehetsz ...

Felhasználó
11 éve
Nyugi plagu én is voltam FC-s.
adrenaline addict



Felhasználó
11 éve
De te a szomszédom vagy :3

Felhasználó
11 éve

Felhasználó
11 éve
Üdvözletem kedves [E] tagok !

Varga Bálint Björn a polgári nevem . 15 éves vagyok ( december 4-én töltöttem be) . Középiskolás vagyok , a SÉF-be járok ( ez egy vendéglátóipari iskola ) . Szeretek bicózni ( dirt bicóm van ). Eddigi sportjaim :
-íjászat , - kézilabda , -box , -futás. Szeretem a durva sportokat .Most jelenleg gyúrok , kb.180cm magas vagyok . Szeretem a pankrációt .
A legelső klánom a Hun Killers volt , ott megkaptam a hónap klántagja címét , kb.8 hónapja játszok a Stickman.el . Nekem a suliba mutatták meg . A nullázás előtt úgy 9000 killem volt. Várpalotán lakok , kertes házban . Van kettő nővérem . Facebook-om , skype-om van . Ha csak időm engedi egyből fellépek a játékba.

Facebook : http://www.facebook.com/bjorn.b.varga
Skype : mr.stickman04

Várom a visszajelzést .

Felhasználó
11 éve
Rostos elutasítva
QE9ODktvAwMBVg8eGQVQ
adrenaline addict



Felhasználó
11 éve
Szevasztok [E] Tagok!
A mai napon leadnám hozzátok a jelentkezésemet, mert ezt a klánt érzem a számomra a legmegfelelőbbnek és szerintem a játékban is elértem egy olyan szintet, amivel sikerülhet a bejutás ide. Bár a klánból sajna nem ismerek senkit pillanatnyilag. :S

Magamról: Én egy átlagos kisteleki ember vagyok, polgári neve Papp Szilveszter és a 13.élet-évemet fogom idén betölteni tehát 6.osztályos tanuló vagyok (Igen, tudom hogy ez a szám eléggé kevés, de nem leszek egyből 16 éves, csak azért, hogy hazudjak nektek és ha jól tudom nincs korhatár) az iskolában jól teljesítek. Többek közt táncolok ami szerintem csak kultúra, úszok is és zongorázok is, ezt a műfajt űzöm a legrégebben és ebben vagyok a legjobb is: három versenyem volt, ebből kettőt sikerült megnyernem, de sajnos a harmadikban csak a 3. helyig futotta. A gépen általában Minecraftozok, LoL-ozok (Leauge of Legends), és még régebben a Counter Strike 1.6 nevű játékkal is játszottam.
Ennyi azt hiszem elég is magamról.

A játékbeli pályafutásom: A játékot 2010 elején kezdem, akkor még player néven, majd az unokatestvérem accát húztam, aki muttata nekem a játékot ennek az accnak a neve hunter99, továbbá sikerült ”elérnünk” a heti top 1. medált. Csak ez után regisztráltam Veszti2000 néven a többit meg tudjátok, ha rámentek a profilomra.
Az 1. klánom egy saját alapítású volt amiből kiderült, hogy nem vagyok jó klán vezér,majd jött az ÖKK ami tök jó, szinte hibátlan volt, de egyszer csak hatalmas inaktívság, először a játékban, ami még nem zavart, de aztán a fórumon is teljesen inaktívak lettek. Majd ezt követően a Hunters-ben fojtattam ebből azért léptem, mert némelyik új tagról kiderült, hogy egy senki. Azután a [-LoGG-]ban fojtattam, de azt a klánt inkább oszlattam, hogy jelizhessek ide.
Köszönöm, hogy jelentkezhettem! :D
Sok szerencsét [E] klánnak a továbbiakban
(S)Tyler

Felhasználó
11 éve
én igent adok neked ;D
2ui6ci51j4k4cxb62ta.gifthrow.gifQmEItWY.giftatice_04.giftatice_08.gif

Felhasználó
11 éve
Énis egy igen ;) xd
«123456...22»