Felhasználó
|
Leteríted a lepedőt, rádobsz egy párnát és plédet (+ csajt) és zene!
|
Moderátor
|
Bazdmeg van más dolgom is mindjárt kirakom, de ha sűrgetsz nem fogom. Egyébként beágyazni ide hogyan kell?
Legutóbb szerkesztve Nixtheop által. [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
.
|
Felhasználó
|
Már nem emlékszem. De ez volt az egyetlen ilyen a cw során, hogy láttam valakit repülni.
.
|
Moderátor
|
Mikor lesz az [E] ellen? Lehetséges Május 24. után elutazom.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Már nem emlékszem. De ez volt az egyetlen ilyen a cw során, hogy láttam valakit repülni.
|
Felhasználó
|
Az Szabi volt belőve. Halkan megjegyezném, hogy ha te sem sodornál magadnak egy-egy jo...t cw előtt, neked sem lennének látomásaid.
Kétlem, mivel nekem cigi volt a számban, azon meg vmi sisak volt. Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép! "épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL |
Felhasználó
|
Na, ennek fuss neki újra (talán eltöröd a másik kezed is )
- a szádon volt sisak, - a cigin volt sisak, - vagy a sticken volt sisak? Sajnos nem vagyok kéztörésre alkalmas állapotban, ezért nem értem. |
Felhasználó
|
Sajnálom srácok, hogy nem tudtam ott lenni De nagyon gratulálok nektek, óriási fölénnyel nyertetek A legközelebbi CW-re biztos, hogy elmegyek :DD
|
Felhasználó
|
Na, ennek fuss neki újra (talán eltöröd a másik kezed is )
- a szádon volt sisak, - a cigin volt sisak, - vagy a sticken volt sisak? Sajnos nem vagyok kéztörésre alkalmas állapotban, ezért nem értem. Az Szabi volt belőve. Halkan megjegyezném, hogy ha te sem sodornál magadnak egy-egy jo...t cw előtt, neked sem lennének látomásaid.
Az én stickemnek a szájában cigi volt, mint "fejfedő". A képen látható sticknek meg sisak volt a fején. Nem tudom, mi nem érthető ezen. Biztos még szomorkodsz, hogy kikapott a kedvenc csapatod kedden a kondáséktól. Legutóbb szerkesztve Jani által. Leopards Floorball Team! <3
A képen Scott Hall, a példakép! "épp a tegnap feldobott WCW 90-es évek crap-válogatásában adja elő még Razor-mentes hangján, hogy ő az amerikai fiatalok role-model figurája. És tényleg." - TL |
Idézet