|
Felhasználó
|
mehet a csé. majd ipt dobjatok.
![]() .
|
|
Felhasználó
|
Gaz
nosteam.ro fenn van a bc2 multival együtt amúgy felőlem jöhet a cs. Dragunov SVD.
![]() Legutóbb szerkesztve The_Predator által. |
|
Felhasználó
|
Biztos, hogy működik? Mert nem szeretnék feleslegesen 8 Gb-t leszedni...
|
|
Felhasználó
|
Treb, miért kell pattogni? Hagyjad már az -FP- nevezetű
![]() .
|
|
Moderátor
|
Amúgy meg lenne még egy javaslatom:Krisz cs 1.6 szerója.Team 554002 vs ti.Na benne vagytok?
Csütörtökön végre jönnek bekötni a netet, én benne vagyok. ![]() [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
|
Felhasználó
|
Egyébként Andris, egyedül szarrá lőlek titeket. :DD Van már pár év rutinom akkor is, ha 1 éve maximim soccerjamozok csben.
.
|
|
Moderátor
|
Nekem meg elromlott az egerem,de majd meglátjuk.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek
|
|
Moderátor
|
Ezt nem lehet megjavítani,a görgő is bele tört,és már a falhoz vágás sem segít.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek
|
|
Felhasználó
|
Mit csináltál vele, hogy beletört a görgő?
![]()
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
|
|
Moderátor
|
Szétszedtem,és nem akart lejönni az a része,pedig ki volt csavarozva,ott meghajlott,majd rosszul raktam vissza és azzal meg bele is törtem.
|
Idézet