«1...1415161718...67»

Felhasználó
11 éve
:d Bibibi! A minap egy szőke csaj gonosz kívánság okával nézett a gépemre ("De gyönyörű bringád van!"). (Én pedig őrá.) Csodálkoztam is rajta (nem magamon), mert a metál-bronz színével nem kifejezetten csajozós.

Felhasználó
11 éve
Srácok, ugye annyira már nem stickezünk sokan, de viszont itt fórumon elég sokan és skypeon is aktívak vagyunk. Pár hete, gazzal beszéltem és mondta, hogy kéne egy játék amivel együtt tudnánk multizni, meg hülyülni. Ezzel összetarthatnánk a klánban a közösséget (szerintem..)
Szóval ha valakit érdekelné, én az F1 2012-t mondom. Tegnap szedtem le haverommal, és kurva jó. Még az én gépemen is fut full grafikán akadás nélkül.. pedig ez van mikor a skypetól is befagy. :D
Elég élvezetes játék, és közben skypeon lehetne ugatni.. :DDDD remélem pár embert érdekel.!
.

Felhasználó
11 éve
Nem szeretem az autós játékokat, az F1-et meg eleve hülyeségnek tartom. Nem jött össze xd Mellesleg én is gondoltam már ilyesmire, de eddig a Minecrafton kívül másra nem találtam, ami jó multiban sokáig. Gondolok itt tekitre :P Valaki?
A régi bannerem már nem működik. :(

Felhasználó
11 éve
De F1ben nem kell külön szerver meg semmi. Csak simán valaki kreál egyett, és már mehet is a verseny. :D
.

Felhasználó
11 éve
Az ötlet jó, de én nem skypeolok.=/
Továbbá én sem preferálom az autós játékokat...
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Felhasználó
11 éve
Igen, mert mindenki olyan közel lakik a másikhoz. xdd
Meg majd Andris pont airsoftot fog venni a klánnak.xdd

Felhasználó
11 éve
Jól van Treb, inkább töltsed azt a k.rva f1et elküldtem pmbe mindent. :D Az fpvel meg élőbe se játékban nem akarok többet játszani. túl jók vagyunk mi oda. :$$$$$$$$$$$$
Én messze lakok, de kb. ma tanultam újra váltani motorral szóval úgy jövőhéten mehet, andris meg jó, hogy vesz a Szponzor Klánjának Airsoftot. Mi nyertük meg neki a bajnokságot, nem ő nekünk. xd
.

Felhasználó
11 éve
Jabocs...

Felhasználó
11 éve
Az fpvel meg élőbe se játékban nem akarok többet játszani. túl jók vagyunk mi oda. :$$$$$$$$$$$$
xd
Ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? :DDDDDDDD Amúgy meg, jobb is, hogy nem akartok ellenünk játszani. Be is fosnék, ha jönnének a kihívások az ilyen legend, treb, momo féle lámáktól. na pussz, megyek vissza a világosba. :*
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Nem gondoltam komolyan, de le ne süllyedj ide.. :/ Menj a drága elit körödbe. :D
Csokolom Karext, vágre megtalálta a helyét, bár még jó, hogy nem beszéltem Bőrrel, mert elöttetek egy nappal ide, elötte meg a timbe akart menni. De megértelek titeket. :) <3

Legutóbb szerkesztve Jani által.

.
«1...1415161718...67»