«1...1718192021...67»

Felhasználó
13 éve
mehet a csé. majd ipt dobjatok. :D
.

Felhasználó
13 éve
Gaz
nosteam.ro
fenn van a bc2 multival együtt
amúgy felőlem jöhet a cs.
Dragunov SVD. :D
http://www.youtube.com/watch?v=YKss2uYpih8

Legutóbb szerkesztve The_Predator által.

Felhasználó
13 éve
Biztos, hogy működik? Mert nem szeretnék feleslegesen 8 Gb-t leszedni...

Felhasználó
13 éve
Treb, miért kell pattogni? Hagyjad már az -FP- nevezetű csordátklánt, és annak a fórumát. Kibaszottul nincs kedvem még velük is háborúzni, és téged védeni, miközben most tényleg igazuk van. Nem kell őket fikázni, mert te most itt vagy. Nem véletlenül léptél ki, azért hogy onnan elmenj, egy (jobb) klánba. ha meg oda bekerültél akkor ne azzal foglalkozz ahonnan elakartál / el is jöttél. remélem vilégos voltam. :*
.

Moderátor
13 éve
Amúgy meg lenne még egy javaslatom:Krisz cs 1.6 szerója.Team 554002 vs ti.Na benne vagytok?

Csütörtökön végre jönnek bekötni a netet, én benne vagyok. :)
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
13 éve
Egyébként Andris, egyedül szarrá lőlek titeket. :DD Van már pár év rutinom akkor is, ha 1 éve maximim soccerjamozok csben.
.

Moderátor
13 éve
Nekem meg elromlott az egerem,de majd meglátjuk.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Moderátor
13 éve
Ezt nem lehet megjavítani,a görgő is bele tört,és már a falhoz vágás sem segít.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Felhasználó
13 éve
Mit csináltál vele, hogy beletört a görgő?:O
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Moderátor
13 éve
Szétszedtem,és nem akart lejönni az a része,pedig ki volt csavarozva,ott meghajlott,majd rosszul raktam vissza és azzal meg bele is törtem.
«1...1718192021...67»