«123456»

Felhasználó
8 éve
Yo napot kívánok. Nem szeretnék jelentkezni, csak ide akartam írni. xdd
5CnueVR.gif

Felhasználó
8 éve
Üdv mindenkinek!
Először is leszeretném szögezni, hogy tudom jól, ezt a topicot nem azoknak tervezték, akik már a klán tagjai, de mivel a klánból szinte senki sem tud rólam semmit így arra gondoltam, hogy ez lenne a legideálisabb hely egy kevés kis bemutatkozásra.

Böcsületes nevem: Gergő
Életkor: 17
Jóképűség: Maximum+

Léttörténet:
A Stickmanust ezelőtt 4 évvel, még egy kedvesnek nem mondható ismerősöm ajánlotta. Azt mondta, hogyha ebben a játékban megverem, akkor vesz nekem egy fagyit, de ha nem akkor kapok két nagy pofont. Mondanom sem kell, hogy máig rossz visszagondolni arra a szadista arcára, amikor tenyere az arcom suhintotta..egymás után kétszer.
Ez után regisztráltam Ray_X néven, egyrészt haragból, másrészt azért mert igencsak megkedveltem a játékot.
Akkoriban nem igazán beszélgettem játékon belül senkivel,(mondjuk játékon kívül sem, de az egy másik téma) csak próbáltam minél jobban beletanulni a játék fortélyaiba.
A sok kínkeserves próbálkozásnak meg lett a gyümölcse és újból párbajra hívtam vetélytársamat...vicces volt, ahogy szadista arcán a fagyit szétkentem. (GET REKT N00B!!)

Körülbelül 10K pontnál járhattam, mikor beköszöntött mindenki rémálma: A nullázás.
Mondanom sem kell, hogy ezután én is hasonlóképpen tettem mint mások, és szépen abbahagytam a játékot.(Tudom, hogy vannak olyanok akik sokkal többet vesztettek, de nekem anno a 10K is soknak számított.)

Teltek múltak az évek, és egyre jobban kezdett hiányozni a Stickman életérzés..(igen, van ilyen!) és egyre jobban kezdtem azon gondolkodni, hogy ha már újra kezdem, akkor valami frappáns új név is kellene, mert a Ray_X nem éppen lényegre törő.
Így hát TheMusicStudent néven regisztráltam,mivel lassan már 3 éve gitározom, és 1 éve zongorázom.

Regisztrációm után megindult a szorgos klánkeresés.Legfőbb célom a jó közösség megtalálása volt, és mivel LECSI-vel azelőtt is beszélgettünk, és a GCS közössége is nagyon a helyén volt, így kétség kívül az volt az első megálló. LECSO-val még jobb viszonyba kerültünk és megígértem neki, hogy segítek felhozni a klánt, és a közösséget is megpróbálom feléleszteni...Nos az első még össze is jött, de be kellett látnom, hogy a második már sajnos nem lehetséges...
Ezalatt megismerkedtem Night-tal, aki úgy vélte, hogy itt majd megtalálom azt a közösséget amit keresek. Végiggondoltam a dolgot, és rájöttem, hogy igaza van.Mostantól mindig higgyetek Night-nak.Night egy okos ember.Egyik este bemutatott Kung-nak, aki úgy döntött megszán és menedéket nyújt nekem.Ezért nagyon hálás vagyok Kung-nak. Kung egy jó ember.
Klánon belül (a fent említett kettőn kívül) eddig Saller barátommal és Achi-val beszélgettem. Remélem a többieket is megismerhetem!

Szóóóval körülbelül ennyi... kicsit hosszú lett, (bocsi Achi!) de próbáltam minél részletesebb lenni.

További szép estét mindenkinek! :)

TheMusicStudent

They spun a web for me...

Felhasználó
8 éve
Gondolom lófaszt nem számít már itt vélemény, de nekem teccett.

«123456»