«12» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Nem tudom értetted-e, de valószínűleg igen. Szóval többe kerül, mint ha venne egy jó kis gépet, akár használtam is. De szerintem ne vegyen külön-külön. Mert így csak a szarba megy bele. Hát amúgy meg attól függ mit venne bele. Nem mindegy egy RAM és egy Videokártya összege. Vagy neked igen?
Sadypisten: A taktikai atom állna belétek.

Felhasználó
10 éve
Hát összerakni mindig is olcsóbb lesz, mint egészben venni. Használt gépet meg hát... Egy az, hogy értelmes áron - meg úgy egyáltalán - használt hardvert kb. csak Pest környékén tudsz venni, a másik az, hogy az ilyen egybegépek meg sokszor olyanok, hogy van benne egy 5 éves Core2 meg valami vidikari, ami ér legfeljebb 10-15 ezer Ft-ot.

Szerintem vagy vegyél egy olcsó i3-ast, vagy egy AMD Athlon/(esetleg FX) procit és mellé egy 20-30 ezres kártyát (AMD 7770 és felette, NV 650 és felette), vagy pedig veszel egy erősebb AMD FX-et, azokba bele van építve egy egész tisztességes integrált videókártya és jól lehet húzni őket.

Legutóbb szerkesztve cornholio által

flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
10 éve
Persze hogy többe kerül. Mindennek megvan az ára, egy minőségi gép sem két fillér, de jóval jobban megéri, mint egy használt, irodai munkára kialakított vacak gépet, vagy ha a bolt címlapján lévő csúcs szuper 600 GB RAM-osat venné meg. Az előre összerakott gépek eléggé nagy része átverés, és általában még drágábbak is, mint külön-külön. Attól, mert előre összerakják, nem is kéne olcsóbbnak lennie, az csak annyi, hogy a boltos kiválogat neked 6 alkatrészt, megrendeli azt, összerakja, és mégy érte. De ha már több százezret rá akar áldozni, nagy igényű játékokkal játszani, akkor vegye a fáradságot, és nézze meg, mi mire jó, mennyit tud, mennyibe kerül, és mire van igénye. Az ár természetesen nem mindegy. Nézz utána, mit adnak a pénzedért, mielőtt ennyit ráköltesz. De megint csak ő tudja, hogy mennyi kerete van rá. Ennek megfelelően az alkatrészeket is össze tudja válogatni magának a legjobb teljesítmény mellett. Még régebben pont ezen a fórumon volt egy ilyen eset. A kisgyerek bement a boltba, megvette az egybe összerakott csillám gépet X forintért, majd jött ide tanácsot kérni, hogy mit tegyen, mert talán még a sticket sem vitte a gépe, vagy hasonló problémája volt, aztán jött Jel, és közölte vele, hogy bizony jól átverték. Épp ezért, szánja rá az idejét az, aki új gépet akar venni, és olvasgasson utána a dolgoknak.

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
10 éve

120k:
Ezen szinte minden mai játék megy.

AMD Athlon II X4 760k processzor 36 hó gar.
1 db 18,282 Ft
Asus F2A55-M LK alaplap 36 hó gar.
1 db 14,521 Ft

Chieftec CTG-500-80PB OEM táp 24 hó gar.
1 db 11,853 Ft

Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória 36 hó gar.
1 db 10,039 Ft

Sapphire 7850 1GB GDDR5 OC 11200-06-20G videokártya 24 hó gar.
1 db 45,481 Ft

Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete számítógép ház 12 hó gar.
1 db 8,268 Ft

Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 12 hó gar.
1 db 12,819 Ft


Összesen: 120,340 Ft

Felhasználó
10 éve
És ezzel most mit kezdjünk?

Felhasználó
10 éve
Kicsit elhamarkodott következtetés. A kgb is azért vett nemrégiben huszonvalahány írógépet, mert a punci is analóg.
A komolyabb adattermelők (itt nem a fb fotósokkra gondolok), megmaradnak a hagyományos eszközöknél. Az adatfogyasztó piócáknak elegendő a mobil eszköz is. Az adatsegílyben részesítendők száma több, mint az eltartók száma.
A technika fejlődése a konzumidióta vérszívók tenyésztésének kedvez. Félanalfabéták is rászabadulnak a netre...
Nem árt figyelembe venni, hogy hazánk caak 10 milkás piac, gazdasági-adózási helyzet, magyar kereskedői mentalitás...
Ha annyira szar lenne az asztali pc piacán a helyzet, akkor a gyártók lehúzták volna a rolót.

Felhasználó
10 éve
120Ft-ért nem rossz konfig szerintem.
Nem csoda, hogy temetik a PC ipart, ha ilyen árakkal operálnak.
Akinek több az IQ-ja, mint 1 (ez tehát nem te vagy) az tudja, hogy senki sem temeti a PC-ket, és egy tablet, ami negyed ennyit sem tud, ugyan ennyibe kerül, a 70k-s telefonodat meg feldughatod, mert barbivilág szimulátoron kívül semmit nem tudsz csinálni rajta. Rajtad kívül mindenki tudja, hogy 40k-ért is kapni egy irodai PC-t. Ahogy telefont is biztosan lehet 200k-ért venni.

Legutóbb szerkesztve kléni által

«12»