«1...4546474849...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Ha már lesznek fegyverek stickpontért, akkor lehetnének járművek stickpontért! Hogy lecserélhetnéd a járművet textúráját a megszabottak közül, ha van elég killed. pl. mint a z omodban. lehetne a hummert flamehummerre cserélni vagy police hummer- ra. antigraw lehet repülőszőnyeg vagy mittomén raktéta!
Vannak új bejegyzésesek a The Stickman Times blogon! Nézd meg a stickman.bloglap.hu - n
flags_1

Felhasználó
12 éve
Nekem az az ötletem,hogy az űrhajón lehetne kicsit javítani,a mozgásán is,hogy egyenes irányba haladjon,másrészt,mióta benn van a játékban,a technológiájuk semmit sem fejlődött,és eddig mindig vesztettek.Pár kis cirkáló is felszállhatna róla,vagy esetleg lehetne mutatni,ahogy azok a fehér kis csóvák köré kerülnek,mert nem hiszem ,hogy önmegsemmisítési folyamat. ;D Szóval csak annyi,hogy egyszer egyszer áttörhetné a panti pajzsát.Semmibe nem kerül,és szintekkel dobná meg a játékélményt.De az sem lenen rossz,ha nekünk játékosoknak kéne leszedni.Nem nagy dolgok,pár verzióval későbbibe bekerülhetne,addig meg maradna minden a régiben,megmondom őszintén,amúgy is csak ritkán látom a hajót.:D
Ez már régóta mocorgott bennem,de ma reggel a játékosoktól is gyűjtöttem pár ötletet,szóval,nemcsak én szeretném,hogy megvalósuljon.:)

Moderátor
12 éve
Akkor én kapnék minden medált. Nem lesznek fórummedálok, fogadjátok el.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
3.0(vagy mittomén, 4.0... :D) event, hogy egyszer tök random az űrhajó ledönti a pantheont. Tehát ugyanaz mint eddig, csak az űrhajó nem zuhan le.
Young bloods, it's all about buckets

Adminisztrátor
12 éve
Jé, nincs az ötletek faq-ban, hogy nem kell event ötlet? Pedig gyakori kérdés.

Az űrhajó meg azért csinálja mindig ugyanazt, mert egy idő-örvénybe ragadt.

Felhasználó
12 éve
A lagg kivétele a virágnyelvből. Most, azonnal.

Moderátor
12 éve
De az épület homályosítás kikapcsolásáról még mindig nem érkezett vélemény.Pedig szerintem pont nem lesz tőle "élethűbb" a játék,sőt pont hogy zavaró tényező.
"S András mondá újabb bölcseletét: "Minden jóban van valami rossz." Ezen szavakkal Krisztián is egyetértett vala...Későbbiekben pedig még tovább csiszolá András eme gyémántot: "Minden rossz." Ismét igazan szólva." /Próféták könyve, Bölcseletek

Moderátor
12 éve
Vagy valami más alternatívát találni, mert így nagyon nem kóser. Az a "kép" eltűnteti a sticket, ráadásul el is csúszik, és franctudja 1 KM-ről, hogy most a falat lövöm -e, vagy csak mellélövök a ellennek.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Az emberek adatlapján a hozzászólások megtekintésénél mindegyikhez megadni a forrást. Pl.: Fórum->Általános->Ötletek. (a link helyett)

Felhasználó
12 éve
Játékban, privát üzenet elküldésénél azt történik, hogy megnyomom az r betűt és elkezdek írni, viszont közbe írnak, így az üzenet nem a szánt személyhez fog menni. Kiküszöbölésére: ha már megnyomtam az r-t, akkor az már annak megy, aki legutoljára írt nekem, akármi történik.
Young bloods, it's all about buckets
«1...4546474849...84»