«1...9394959697...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Tudtommal sehol nincs feltüntetve, hogy aki megkapta a jelszót, ne változtathatná meg azt, e miatt az első nyert. Azt viszont feltüntettem a hírekben, hogy a jelszót ne adják meg, tehát aki kiadja, az kapja a büntetést (amit meg is csinál a "feltörő").
Minden esete hagyhatjuk ezt a témát, sose számítottak itt a jogok, az van amit mi mondunk :P

Felhasználó
11 éve
Viszont, amit ti mondtok az már maga a "jogforrás", fórum- és üzenőfal szabályzattal együtt. ;p

Moderátor
11 éve
JEL, az esetek 99%-ban arról van szó, hogy odaadják a másiknak a felhasználójukat, hogy helyettük szerezze a pontot, vagy hogy éppenséggel ketten együtt játszanak játékban (volt már erre is példa). Ez meg már kb. olyan, mintha odaadnám valakinek a kocsikulcsom, hogy ugyan vigye már ki a csomagtartóban lévő félórája feldarabolt hullát az erdőbe, amit meg is tesz, aztán nem hozza vissza a kocsit.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Moderátor
11 éve
Szerintem írni kéne egy korrekt szabályzatot, ami összhangban áll a jogi macerákkal is, és akkor mindenféle hisztit elkerülhetnénk. Mivel nincs normális szabályzat, amire hivatkozni lehet, ezért így elég gáz a dolog. Ellenben azzal, hogy belép az oldalra, elfogadja automatikusan a szabályzatot (amit vagy elolvasott, vagy nem), így mindenféle további problémát az oldal üzemeltetőiről, moderátorairól, készítőiről átháríthatnánk a userre.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Írjátok bele, hogy a minden account a felhasználó tulajdona és felelőssége, és a staff nem tehető felelőssé semmiféle accountlopásért. Annyit úgysem ér egy itteni acc, hogy eladják irl pénzért az eBay-en, mint mondjuk egy WoW-os karaktert, szóval ez nagyjából kiküszöbölné a problémát.

Felhasználó
11 éve
Ajánlom figyelmetekbe ezt a témát.

Felhasználó
11 éve
kléni! Anno hosszú ideig előugrott a névváltási lehetőség rögtön belépés után, és csak utána lehetett használni az oldalt...

Felhasználó
11 éve
Az jó, akkor szaltózok egyet .-.

Felhasználó
11 éve
Ajánlom figyelmetekbe ezt a témát.

Komolyan azt hiszed, hogy egy ilyen topic kivált egy szabályzatot? Én nem így gondolom.

Felhasználó
11 éve
Köszönjük eme baszottul létfontosságú információt, mellyel milliókat sokkoló csapással vetettél véget a már 2 hónapja lezárt vitának.

Volt ilyen vita? O.O
Young bloods, it's all about buckets
«1...9394959697...681»