«1...390391392393394...681» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Nem neked írta....

Felhasználó
10 éve
igen? na és akkor kinek?

Felhasználó
10 éve
cgywh8xxcl4u81mv9a8c.png
Btw.. ennek mi is volt az a húdenagy titka?

Legutóbb szerkesztve Snacarus által


Felhasználó
10 éve
Jaa, azt hittem olyan, amiről nem tudtam.. :(

Felhasználó
10 éve
Ezt meg kérdezhetted volna majdnem minden egyes előtte lévő üzenet szerzőjétől, mivel 90%-ba nem oda való a tartalom. Attól, hogy nem bírod klénit, még nem kell beszólni óvodás stílusban a gyereknek.
Lentre: Értelemszerűen mivel mint említettem, szemétel van tele az a topic nagy részben. Szóval mivel eddig senkit se vontál felelősségre eddig bárkit, aki idézet abba a topicba, csak most amikor valaki klénitől idézet, ne kelljen elmondanom, hogy miért ráirányult az egész, mert ha nem tudod, akkor nem tudatosul benned amit csinálsz.(Ami nem túlzottan emberi dolog...) Egyébként ha megnézed utóbbi 2-3 hónapot, ezen az egy üzeneten kívül hozzád se szóltam (kivéve amikor te hozzám, mivel az ember általában válaszol), szóval ezt vagy behazudott magadnak, vagy csak eléggé gyerekes módon próbálod rám hárítani a dolgokat (Déjà vu), főleg mivel te próbáltad meg minden üzenetem törölni lol topicból. Remélem nem kell többször kifejtenem ezt, hogy te is megértsd, mert így is...
azért írtam pont most, mivel az előttem lévő ember mondta hogy ez miért vicces. onnan meg egy üzidet töröltem, húú :S és ne okoskodj már mindenbe

Felhasználó
10 éve
Hector,
Ha majd lesznek létrák a játékban, akkor azt hiszem ide is be fog kerülni a laddercamp. Felmászol és félúton kapsz egy fejest.

Felhasználó
10 éve
Az jó, de először is nem ide kell rakni, van erre külön rész. Másodszor is feleslegesen 30 MB méretű. Harmadszor is, még kipróbálni sem tudtam, mert régi verzióhoz készítetted. Dolgozz még rajta.

Felhasználó
10 éve
1 Hova kell rakni?
2 A méreten nem szándékozom csökkenteni, mert mod csomagoló nélkül nehéz, és ezért van külön tárhelyen ahova akármekkora file-t felrakhatok!
3 A verzióban igazad van.
4 Köszönöm.
VIGYÁZAT SUGÁRZÁSVESZÉLY!

Felhasználó
10 éve
VIGYÁZAT SUGÁRZÁSVESZÉLY!

Felhasználó
10 éve
Ide rakd fel. Igen, nem lehet nagyobb 8MB-nál.

Legutóbb szerkesztve momo által

„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
«1...390391392393394...681»