«1...208209210211212...681» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Engem hidegen hagy az egész sport közvetítési mizéria, de nem értem, hogy miért nem fér el egy jól működő és aktív topik, amire lenne igény.
Attól, még hogy ez egy játék, a fóruma akkor is egy közösségi tér marad, ahova csupa válogatott értelmiségi ember jár fel, hogy megvitassák az élet jelentősebb gondjait ahol bőven elférne mondjuk egy sport rovat is. Ahogy mondani szokták - a papír elbírja.
Amióta van a 3 új téma, legalább 10 nyitottak még más témákkal kapcsolatban. Ha az mind megmarad, nyitnak még 20-at. Erre nincs szükség, egy sportos téma már van, nem kell külön a többi akárhány sportnak is külön. Ha ennyire akartok róla beszélgetni, tegyétek meg az ezzel a témával foglalkozó közösségi oldalakon, ott legalább vannak hozzáértők is. Én a focis topicért se rajongok, főleg, hogy sokszor "érdekes" a tartalom is, de az még belefér, több nem.

Felhasználó
11 éve
Ja, mert itt nincs szakértő..

Felhasználó
11 éve
Szabeszt fórummoderátornak!
Na, klényi, intézkedj. Hadd ne kelljen népszavazást kezdeményeznem. :P
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Most írhatnék 20 sort, mint te, de fölösleges mivel úgy sem érted meg. Nem tudhatod mi a szép benne mert neked nem ez az életed...
getbanner.php?n=B3nC
38731.gif

Felhasználó
11 éve
Ember. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? A futball előbb lett a legnépszerűbb sportág a világ (szinte) minden táján, mint, hogy feltalálták a tv-t, meg a rádiót..
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Egyébként ja, minden szart ideír közben meg nem tudod miről beszélsz... És ennyire erővel meg mi értelme annak hogy tekersz? És igen, aki rohadtul imádja a focit, az érti az egészet, ahogy beni írta előttem...

Moderátor
11 éve
Kölykök, befejezni :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Szerintem ez már az értelmetlen kategória. Te a biciklizést szereted, ők a focit. Így kívülállóként lazán rávághatnám, hogy mindkettő rossz... Miért nem nyugodtok bele abba, hogy a másik mit szeret?
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”

Moderátor
11 éve
Azért fejezd be, mert ebben a hozzászólásodban elhangzott a buzulás, a véletlenül berúgot gól, a "belebasznak" és a retardált szó is. Tudod, ha tetszik, ha nem, fogadd el, hogy mindenki mást szeret. Én sem értem, mi a jó a fociban, ugyanúgy azt sem értem, mi a jó a forma1-ben, vagy akármilyen más sportban, amit én nem űzök. Sőt, amit űzök, azt is csak akkor tudom értékelni, ha csinálom, de nézni nem poén azt sem. Szóval, elfogadás, és kuss :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
11 éve
Remélem megadatik neked az az érzés, mikor a kedvenc csapatod, egy akármilyen döntőben lő egy gólt. Na, az egy olyan érzés, ami leírhatatlan. Ha nem lennél ennyire szkeptikus a focival kapcsolatban, megértenéd. Egyébként meg, azért basznak bele ennyi pénzt, mert busásan megtérül. Bár ez függ attól is, hogy mekkora tradíciója van az adott országban a futballnak. Egyébként meg, nagyon nagy tévedésben vagy, hogy a futball nagy része színlelt esésekből áll. Ülj le, nézz meg egy JÓ meccset, minden előítélet nélkül, és max 1-2. színészkedést látsz, ami elenyésző. Nyilván, ha barca meccset nézel ez a szám megtriplázódik, de na.
Szabeszt fórummoderátornak!
«1...208209210211212...681»