«1...5556575859...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Azért egy kicsit szerencsés henger volt az. Amúgy meg Mourinho is mondta, ez a kupa nem annyira fontos, bár most meg örül a debil feje. Sebaj, a BL győztesek és a Spanyol Bajnokok év végén a Nou Camp gyepén fognak ünnepelni. 5 pont, még mindig 5 pont. :D
.

Felhasználó
11 éve
Hallottál már arról, hogy Mou csak azért mondja, hogy nem érdekli a kupa, hogy levegye a nyomást a játékosok válláról? 5 pont meg nem a világ vége. Ha a reális erőviszonyokkal számolunk, hozzuk a 2 classicot, az már 6 pont. És fogtok még bukni. Amúgy meg, váltig állítom, hogy ez a fos kezdés is a taktika része volt, hogy jól meg legyen lepve a barca. :D Mou kicsit túlbecsülte a katalánokat. :S
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Azért personal offense-be ne menjünk már át, én is vághatnék valótlan dolgokat a fejedhez, de nem teszem. A többibe meg nem mennék bele, mert viccnek jó, de én nem bocsátkoznék ilyen jóslásokba 2 forduló után (főleg nem 2 ilyen forduló után).

Felhasználó
11 éve
You'll never walk alone! :)
Liverpool FC - Manchester City
2-2
Lehetett volna 2-1 is ha Škrtel nem hibázik egy akkorát amekkorát egy velem egyidős játékosnak sem szabad... :S
getbanner.php?n=kismessi27

Felhasználó
11 éve
Reális erőviszony, persze egyértelműen a Madrid erősebb.. :D
Akkor úgy látszik a ti portugál zsenitek a világon az egyetlen edző aki szeret megalázó vereséget szenvedni egy kis csapattól, mert ez jó taktika. Az meg, hogy kicsit túlbecsülte, te.. most komolyan ki ne venné komolyan a világ legjobb csapatát!?
Ja, és külün gratulálok Iniestának, megérdemelte. Még Xavinak is járna, egy jövőre.
Mindenre ott a master card, de Ronaldo arca felbecsülhetetlen.
.

Felhasználó
11 éve
Real elég nehéznek tünő csoportba került.
Barca könnyebbe.
Mig a Chelsea simába.

Felhasználó
11 éve
A Barca is mondhatni simába került, lehet, hogy veretlenek nem lesznek, de abban a csoportban csak az első hely az elfogadható eredmény tőlük.

Felhasználó
11 éve
D csoportban lesz egy Dortmund-Ctiy harc a második helyér. Realnál megint csak az lesz a kérdés, hogy mennyivel nyerik a meccseiket.
Igazi halál csoport az az A és a B
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Szabesz, egy real játékos mikor tenne ilyet? : http://www.fociclub.hu/?p=4060
MassaSami, szerinted a Juventuson majd a Chelsea csak úgy átmegy? Lesznek még meglepetések. A city, nagyon erős szerintem inkább az első két helyért fog küzdeni a Real és a City. A Barca a legkönyebb csoportba került. Az A csoport meg egy vicc.. :D
És sikerült a vidinek, akárhogy nem szeretem őket meg a pénzosztójukat a drága Magyar Miniszterelnököt, gratulálok nekik. És Bozovic szépen védett. :)
.

Felhasználó
11 éve
Jani. Elismerem, szép gesztus. De igazad van, a Real játékosok azt üzenték Abidalnak meg Muambának, hogy dögöljenek meg.
Szabeszt fórummoderátornak!
«1...5556575859...198»