«1...106107108109110...198» Új üzenet
Követed a Magyar Labdarúgás eseményeit?

Eredmények

Felhasználó
11 éve
Mármint a Chelsea-tól? :D Mert már nem egyszer kikaptunk most nemrég pl a Stoke -tól.. :S
HAJRÁ EGER, LEGYEN VILLANYFÉNY A STADIONBAN!!!!!!!

Felhasználó
11 éve
ez egy kibaszott nagy arcpálma.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
Nem értem mit vagy úgy oda, már tavaly óta nem kaptatok ki. ;) lol
Baszdmeg.. :DDDDDDDDDDD
.

Felhasználó
11 éve
Adok engedelyt, hogy kirohogjetek a Cheltengert! Most lehet ra okotok.

Denba Ba igazolasat az Ujvarbol viszont nem tudom hova tenni, talan Torresnek lesz majd egy vetelytarsa, de tobbet nem igazan latok benne. Nem ertem mit kell eroltetni ezeket a dinoszaurusz felepitesu, szinesboru jatekosokat. Semmi technikajuk nincs, neha kapnak egy futo rohamot, kozben felloknek 14 embert a palyan, pattog ossze-vissza labda, majd 40 kilometerrol racsorozik ugy, hogy masnap a NASA muholdjai keresik a labdat. Annak ellenere, hogy a Premier League az eroszakos, es rendkivul fizikalis jatek mentalitasarol hires, nem latnam szivesen egy fokent technikara alapozo Chelsea kereteben. Ha faltoro kos modra kapcsol, mint anno Drogba, akkor meg talan lehet nemi keresnivaloja.

Legutóbb szerkesztve BLCKSHDW* által

Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.

Felhasználó
11 éve
Hahahahahahahh!
Nice QPR. Nice! :P
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Azt rebesgetik a madarak, hogy még a télen jön Isco, nyáron pedig Falcao. Előbbi mindenképpen reális, Perez bá' 21 misit szánna rá, ami a kivásárlási ára, Falcao meg kb. 60-65 millióba fájna. Viszont, ha Isco jön, akkor Kaká megy, mert ígyis van 4 szervezőnk. Vagy talán Di Maria/Ronaldo első számú helyetteseként lehetne számítani rá. Apropó, az elmúlt héten téma volt valami Bale, aki a tottenhamben játszik, de az ő érkezését nem tartom esélyesnek, mert egyszerűen nem Real Madrid szint.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
A Barcába hozni akarják Courtoist, mint Valdes vetélytársa és mert k.rva jó kapus. Bár én Ter Stegennek jobban örülnék, Courtois is megfelelne akár a kezdőbe is. És ha már nagy igazolások.. A Barca télen maximum kapust fog igazolni. A pénzt meg Neymarra gyüjtik. Egyébként nem örülnék ha Isco a Realba menne, nem tudom elképzelni ott. Azt sem mondom, hogy a Barcába kéne jönnie, mert ez nem így van. A jelenlegi Barcába nem férne be. Ahhoz meg hogy a padon üljön túl tehetséges. De szerintem a Realban sem lenne más dolga, mint ülni.
.

Felhasználó
11 éve
Denba Ba igazolasat az Ujvarbol viszont nem tudom hova tenni, talan Torresnek lesz majd egy vetelytarsa, de tobbet nem igazan latok benne. Nem ertem mit kell eroltetni ezeket a dinoszaurusz felepitesu, szinesboru jatekosokat.

Persze akkor jó volt Drogba dinoszaurusz-felépítése, mikor a sírból hozta vissza a Chelsea-nek a tavalyi BL-döntőt, mi? (Rasszista meg ne legyél, mert csak.)
Gondolom, a 40 kilométeres bombák is tetszenek, ha épp Oscar lövi őket félpályáról.
Végre lesz egy épkézláb csatárotok, (Mert nem, Torres nem épkézláb, Oscar meg nem csatár.) ne duzzogj, inkább örülj, hátha egy BL-indulós helyet megcsíptek még Rafával, mielőtt Abramovics kiebrudalja.

Tetszik vagy sem, a Chelsea bizony Barca-focival próbálkozik mostanság, több-kevesebb sikerrel. Agyig feltolt védelem, kreatív passzjáték a középpályán, épp csak nincsen ott egy Messi, aki megadná a szükséges pluszt. Messze nincs még olyan utánpótlásrendszer és játékfilozófia a Chelsea mögött, amilyet mondjuk Cruyff létrehozott a Barcánál, és amíg ez így van, addig nem nagyon fogtok egy FA-kupánál többet nyerni. Igen, jöhetsz azzal, hogy tavaly a Chelsea kiejtette a Barcelonát a BL-ből, de az egy teljesen másik Chelsea volt.

Felhasználó
11 éve
És egy teljesen más Barcelona.
Drogba állítólag jött volna a Barcához is szívesen, és én örültem is volna neki. Villát vinni akarja a Liverpool, őszintén? Vigye. Sanchez tavasszal megmutatja miért is igazolták le őt, és btapasztja magát a kezdőbe. Remélem. Ha nem, akkor szerintem kölcsönbe adják valahová, vagy el. A Juventus most is érdeklődött utánna. És Sanchez leigazolásában az is nagyot számíthat, hogy Vidal aki barátja, és válogatott csapattársa a Juventusban játszik.
De én érzek annyit Sanchezben, hogy megmutatja ki is az az Alexis, és miért övé a 9es mez. A tehetsége megvan, de még sokat kell mentálisan fejlődnie.
.

Felhasználó
11 éve
Te jó isten Hernandeznek nagyon megy az idén a MU-nál.
Elszáll az idő, ketyeg az óra, mondja *TIK-TAK*
Nézem a mutatót, de nem pörög már vissza
Lógtunk a téren, télen fáztunk, nyáron vert a víz
Jöttek a yardok, dobtuk a pakkot és mindennap ment a beef
Lelépett pár haver, de nem hullajtok könnyet
Átlátok rajtatok, gecik, a szemem mint a röntgen
Mostmá' tudom ki volt barát, ki volt kamu
Az exemnek azt kívánom, hogy bassza meg a Damu
Tudom, hogy honnan jöttem, a múltat nem tagadom le
Vagyok ki vagyok, a vérem a csapatomér' a torkod harapom el
Buliból melóba, melóból suliba mentem és csak kentem
26 vagyok, de belül úgy érzem 40
«1...106107108109110...198»