«1...1920212223...156» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Köcce! De sajna nem megy.... ;(

Felhasználó
12 éve
Sziasztok!
Felraktam a Windows 7-et és játszani akartam a Manhunt nevű játékkal. Ezzel csak annyi a baj, hogy Windows 7-en nem megy a Manhunt. Azt hallottam, van egy olyan Windows Update, amit letöltve a Windows XP-s programok és játékok is elmennek. Nem tudja senki elküldeni a linket, amivel le tudom tölteni? Aki tudja, legyen szíves küldjön egy levelet itt az oldalon. Előre is köszönöm!

Felhasználó
12 éve
Nem tudom a választ, nem akarok zavarni, de:
Ha van valami, amiről nem tudsz, mint pl. mi minek a rövidítése, mi hol található, itt nyugodtan kérdezhetsz, és mi segítünk. Ez a topic CSAKIS a játékhoz kapcsolódó kérdésekre van, részletek a szabályzatban.
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
12 éve
Aha, kapásból 8 olyan üzenetet tudnék idézni, ami nem a játékkal kapcsolatos..

Felhasználó
12 éve
Hali.
Az az internet miatt van ha belépek a játékba és utána kb 1 perc után azt írja ki ott a caht-nél, hogy Cannot connect tos server10054??? segítsetek lécci.

Felhasználó
12 éve
A játék modelljei miért nincsenek részletesebben kidolgozva?

Felhasználó
12 éve
Így kevesebb polyt kell a játéknak megjeleníteni, és kevésbé laggoltat. Bár tudtommal valamennyire a rendszernek is köszönhető.

Felhasználó
12 éve
Azért laggoltat, mert egyszerre 100-an vannak fenn :) Nem lehetne korlátozni például 18-ra? És akkor lenne még pár szerver.

Felhasználó
12 éve
Sziasztok! Androidos táblagéppel lehet játszani Stickman Warfare-t?

Felhasználó
12 éve
Nem lehet megnézni, hogy éppen ki mit olvas? (témát) Mint a másik (régi) fórumon.

Másik kérdésem. a Klánoknál, hogy lehet hogy mindenki tag, nincs vezér, se alapító... Vagy valaki az csak tag neki is a neve?
«1...1920212223...156»