«1...3031323334...69» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Közbe rájöttem, a legutóbbi verzióval még nem játszottam. De egyszerűbb lenne megnézned a wikin..

Felhasználó
11 éve
Már megnéztem, kb. semmit nem ír róla.
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve

Legutóbb szerkesztve kléni által


Felhasználó
11 éve
Jó, de te kléni vagy, én meg strynox. :D
Egyébként köszi. :3
Ba dum tSsssshhhh.

Felhasználó
11 éve
Öm, nemtudom/hiszem, hogy ide írtak már ilyet , de akkor megkísérlem :)
Amivel most kezdtem kínlódni az a SCP: Containment Breach. Az igazi "fosatós" és „menekülj, mert meghalsz” játékok közé tartozik, szóval, nem ajánlatos olyanoknak játszaniuk, akik esetleg pánikbetegek, vagy utána csúnya álmokat hoz, pl egyetlen horrorfilm látványa is (bár, ha ezt nézzük, nekem se nagyon kéne.. de pont ez a jó benne :D )
Hasonlít a Slender-hez, csak ez hamarabb jött ki. Vannak benne embörkék, akik szépen meghalnak.. meg szörnyikék amiktől.. hát, kiráz az összes ideg. Már maga a játék hangulata, hang-, és fényeffektek elegek ahhoz, hogy a frászt hozzák az emberre, nem, ha még egy eltorzult, zöld szemű pólyás micsoda is meg jelen mellettünk a semmiből, na meg az azonosíthatatlan sötét emberkék mászkálnak felénk. Számomra még új az, hogy ebben a játékban muszáj pislogni, meg van adva azaz idő, amikor ha akarod, ha nem, akkor is fog. Persze, lehet csak úgy magunknak szórakozni, de több haszna nincs.
A fő szörnyet egyszerűen csak SCP-173-nak nevezik meg. Ez hasonlít a a Doctor Who-ban a weeping angels-re, csak nem küld vissza a múltba, hanem nemes egyszerűséggel megöl. Ide is idézhetném, amit a Doctor mondott abban az epizódban: „Ne pislogj! Pislogsz és halott vagy! Ne fordíts hátat, ne nézz félre és ne pislogj! Sok szerencsét.” Okos egy jószág, ajtókat nyitogat, ha tud, és megjelenik a pálya egy adott szegletében, csak úgy.. meg nagyon gyorsan mozog, ha épp holttérben van, ha látjuk, akkor viszont megdermed. Figyelhetjük, ahogy mered felénk, csak egy gond van, így is-úgyis kell pislogni és a játéknak vége.
Másik ilyen idegesítő lény, a játékban SCP-106 a neve. Tökre ilyen Philosophy of a Knife-ból kilépett, agyonkínzott emberke, amin kísérleteket végeztek, s visszajött bosszút állni. Elég lassan mozog, de követ is mindenhova. Úgy vettem észre, mintha ez csak úgy mászkálna át a falakon, azért (is) jelennek meg a sötét foltok.. repedés a padlón, amiből csak úgy előbújik.. Először egy labirintusban találkoztam vele, de egyből meg is haltam, ahogy hozzámért. Elvileg vannak valami dimenziói, ahova elküld, de úgy látszik, jobban látta, hogy jobb nekem halottnak lenni.. Na meg: az a labirintus is egy idegbaj, mindig félreáll a kamera, csak azért, hogy méég nehezebb legyen a játék..
Még nem sokat játszottam vele, szóval, ezek még úgy első tapasztalatok :P Szóval, ha valaki tud többet..
Ez elég aranyos kisvideó.. :P

Felhasználó
11 éve
Amúgy, nem tudom pontosan, de asszem a Dead Space is ilyen ijesztő game...:P Annyira emlékszem, hogy elkezdtem, 5 évig ilyen szar kiírás, mit mivel kell stb... Aztán, elindulok, mikor egyedül voltam egy szobában, minden zárva volt, már éreztem hogy mindjárt jönnek... Kikapcsoltam, és azóta nem játszottam még vele.xD Szóval, azon ha fogok még játszani életemben, akkor is haverokkal, mert úgy tökjó.xD De egyedül befosok.xd

Felhasználó
11 éve
Pedig hangulatos játék :DDDDD.

Felhasználó
11 éve
Haverokkal is befostok

Az nagyon kemény játék. Nekem itt pihen a polcon az 1 és a 2-ő, majd ha megjelenik a 3-is. Nekem nagyon tetszik ez az űrös-vírus sztori, na meg azért Isaac páncélja sem kutya.

Felhasználó
11 éve
Ki játszik a Star Wars The Old Republic-al? (eredetivel) az írjon levélbe.



Felhasználó
11 éve
header.png

Letöltésért katt a képre
EDIT:
Egy 8bites grafikájú játék,mely a Team Fortress 2 játékon alapul.

Karakter információ(Itt már csak angolul mert lusta voltam lefordítani)

runner.png
The Runner is quick as the wind, and excels at recovering objectives. He can double jump in mid-air.

firebug.png
Weapon: Flamethrower

The Firebug gets close to light his opponents on fire and deal lasting burning damage. He can also push enemies and projectiles away with a burst of air.

rocketman.png
Weapon: Rocket Launcher

The Rocketman is strong yet graceful, he can launch himself skyward with his rockets as well as doing explosive damage to any enemy that may get in his way.


overweight.png
Weapon: Minigun

The Overweight is a mammoth of a man, carrying a overweight weapon that will his shred enemies to pieces. He can sure eat, too!

detonator.png

Weapon: Mine Launcher

The detonator is a master of explosives, he can stick mines to any surface and set them off whenever he pleases.

healer.png
Weapon: Needlegun

The Healer's job is to keep his teammates alive. His all-purpose healing gun can both heal his team from afar and rain syringes down on foes.

constructor.png
Weapon: Shotgun

The Constructor is a brilliant inventor who can build sentry guns that protect whole areas.


infiltrator.png
Weapon: Revolver

The infiltrator can become invisible to slip behind enemy lines and deliver a fatal strike to unsuspecting opponents with his knife.

rifleman.png


Weapon: Rifle

The Rifleman is armed with his trusty rifle and deadly aim, allowing him to hide from opponents and attack from afar.

Információ a játékról(angolul szintén)


Originally conceived for the 2008 TIGSource.com 'Bootleg Demake' competition, Gang Garrison 2 is a free multiplayer 'demake' of Valve's Team Fortress 2 started by mrfredman and MedO with many developers later adding new features. With all 9 classes, many different TF2-inspired environments, and fast-paced, team-based, multiplayer gameplay represented, GG2 is the premier TF2 tribute/parody/alternative.

Gang Garrison 2 presents the player with 9 unique classes to use in frenetic, cooperative multiplayer action in a stylish and unique 8-bit style. Battle with your friends or others you encounter online through a whole range of vibrant maps; TF2 maps reimagined in 2D as well as a multitude of maps with all sorts of different looks and settings, all of which have been dreamed up and constructed by members of our community. We've made a huge effort to provide simple, bugfree custom map support, so that anyone with a paint application can put together a map and test it themselves with our Garrison Builder utility. We also gladly encourage Gang Garrison modifications; many successful mods have been incorporated into the game as new features.

While this game has come a long way, it is still a work in progress and many impressive new features are being planned such as new gametypes and alternate weapons. Because this game continues to grow only because of the devotion and hard work of our community, we invite you to come and participate in the future of this game. We are always looking for talented people to join the forum, contribute art, content, ideas, and modifications, and maybe even help us behind the scenes on new official versions. We hope you'll stop by and have a look at our game; it is the imagination and spirit of our players that makes it so fun.


Egyenlőre ennyi,késöbb majd lehet hogy fejlesztem.
rifleman_red.gif

Legutóbb szerkesztve Mákosdió által

special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.
«1...3031323334...69»