«1...1314151617...69» Új üzenet

Moderátor
12 éve
Ha jól emlékszem már a MW2 megjelenése után mondták, hogy lesz jövőben játszódó CoD rész.

Zombi ölést meg egyáltalán nem láttam trailerben.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
20 éves a Wolfeinstein 3D!

Születésnap alkalmából kiadtak egy ingyenes, böngészőből játszható verziót.
http://wolfenstein.bethsoft.com/game_EU.php
getbanner.php?n=Bilux

Felhasználó
12 éve
Ha jól emlékszem már a MW2 megjelenése után mondták, hogy lesz jövőben játszódó CoD rész.

Zombi ölést meg egyáltalán nem láttam trailerben.
Az Activision (páratlan számú részek 3,5,7) tesz bele zombis módot.
Biztos lesz a 9.-ben is.;D
A játék kijátszása után elérhető.

Nekem megvan a cod 4,5,6,7,8. A 8-ból hiányzik azombie mod..:P
IQ betyárka.
Páratlan részek = Treyarch = 3,5,7,9
Cod 8 mióta páratlan rész?

Jó na, ezt nem néztem. :P

Moderátor
12 éve
A COD MW1-2-3-at nem lehet külön kezelni. Igazából ha egyben adják ki, az sokkal korrektebb lett volna, mivel a történet (ha egyben nézzük őket) zseniálisan fordulatos és jól összerakott. Az első MW-ben ez nem derül ki, de a másodiknál már nagyon sejthető volt, hogy a harmadikkal lezárják a dolgokat. Plusz a legepikusabb pillanatok ezekben voltak. Azért egy összedőlő Eifeltorony nem semmi látvány. És nem ez volt az egyetlen olyan rész, ahol elfelejtettem lőni, mert épp ott f*stam össze magam a gyönyörtől.

A Black Ops sztorija se volt rossz, de kiszámítható volt (mondjuk előtte néztem meg a Fight Club-ot, szóval mindenütt skizofréneket láttam). Az ötödik rész (asszem az volt a World at War) nekem kimaradt, valahogy nem bírtam már rávenni magam újra a második világháborúra :)

A második rész ... Nos, az valóban a legjobbak közt van, de nem nevezném a legjobbnak. Jó volt, persze, de valahogy nekem még sem ez volt a kedvencem. Tudom, multi, meg minden, de mivel azt a legritkább esetben játszom, így engem nem érint. Innen kezdve (ahogy elől taglaltam) nekem egyben kezelve (de semmi esetre sem egyesével) az MW trilógia viszi a pálmát.

Az új rész meg ... Mikor hallottam, rögtön mondtam, hogy tuti future warfare lesz, nem is lepődtem meg túlságosan. Csak a lovaglás verte ki nálam kicsit a biztosítékot, az kicsit laposnak tűnt nekem a többi epic bejátszáshoz képest :)
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
Az MW 1,2,3-at azért nem adták ki egy részben, mert így sokkal több pénzt tudtak belőle szerezni. Nagyon jól tették. Engem nagyon érdekelt a folytatás az első Modern Warfare után, mert az utolsó pályán mindenki meghalt és fogalmam nem volt, mi lesz a következő részben. Igazából nekem csak annyi problémám van az Infinity Ward munkáival, hogy ugyanazzal a grafikával adták ki mindhárom modern hadszíntéren játszódó Call of Duty-t. De egy játék még soha nem volt attól jó, mert jó a grafikája. Sajnos ezzel nem értenek egyet nagyon sokan, ezért mondják azt, hogy jobb a Battlefield 3, mint a Modern Warfare 3. Nekem nem ez a véleményem.

A Black Ops is csak egy lerágott csont. Nem tudnak új dologgal előállni. Folyton másolják az IW munkáját. Csak más időben és más személyekkel van az egész megírva.

Az új résszel nagyon nem vagyok elégedett. Néztem a trailert és már azon gondolkodtam, hogy a felénél kikapcsolom, mert nagyon elkapkodták az egészet. Lovakkal mennek, de robotokkal harcolnak... Szerintem óriási mértékben le fog csökkenni az eladások ára az MW3-hoz képest.


Moderátor
12 éve
A Battlefield 3 az kifejezetten multiplayer módra lett fejlesztve, és rendesen meg is csinálták, csak hozzácsaptak egy singleplayinget is. Az MW3-ban brutál sok az overpower, és eléggé hibásan adták ki először. Ha jól hallottam, az UMP az rettenetesen overpower volt.

Szóval ha szidják az MW3-at, akkor az elcseszett multiplayer miatt teszik.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Amúgy ugye tudjátok hogy Black Ops 2 2külön évben fog játszódni?Az 1980-as évekbe (ha jól tudom) és 2025 mert még akivel voltunk sima Black Opsba vele leszünk az 1980-as években 2025-be meg a fiával.
Ja és a story az hogy globális háború tört ki egy ember miatt mert robotokat gyártott.(Ha valamit rosszul írtam ki lehet javítani ;) )
Meg nem tudom hogy vagytok vele de cod 4 se tetszett az embereknek hogy modernebb lesz és még is év játéka lett szóval ez is lehet még jó játék.
u wot m8
best timbersaw eu

Felhasználó
12 éve
Nos, rászántam magam hosszú idő után (igazából január óta van csak erre alkalmas gépem), hogy kipróbáljam a Red Alert 3-mat. A Red Alert 2 számomra egy nagyon kedves játék, sokat játszottam vele, így féltem (ismerve a mai stratégiai játékokat), hogy ez meg sem fogja közelíteni játékmenetben. Hát, pozitívan kellett csalódnom, szóval most egy ideig RA3-kocka leszek. Aztán ha lesz pénzem, akkor meg D3-kocka... Tényleg, ki fogja innen nyomni D3-mat?

Ui.: aki nem tudná, a D3 rövidítés a "Game Of The Century... Oh No, Sorry, I Was Wrong, It's The Game Of The Millennium"-ot takarja.

Felhasználó
12 éve
Szerep-és stratégiai.szerintem 8)
osszátok az igét testvéreim!! :D :D

Moderátor
12 éve
Egyikhez sincs sok köze. Csak egy arcade akciójáték, amihez hozzáraktak csillám minőségű rendervideókat (lehet ezért készülnek ilyen sokáig a blizzard játékok?) és egy kis fejlődési rendszert.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal
«1...1314151617...69»