«12345» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Értem köszönöm Anita.

Felhasználó
12 éve
Arra volt már példa hogy egyesek megkaptak olyan medálokat amiket még nem szerezhettek volna meg, de nekem viszont most az eddigi 28-ból 19 lett, és nem tudom hogy miért.

Felhasználó
12 éve
Nálam is ez van. 34 medálból lett 25.
"inkább a szemem folyjon ki mint a söröm"
/boross/

Felhasználó
12 éve
Nekem 26-ból 17 lett aztán beléptem a játékba az alap medálokat visszaadta de a killer 8 és killer 9 nincs meg. Tudom, mert nincs 10.000 killem 30k meg nagyon messze van még..
xgulssetau5bw90hen2d.png

Felhasználó
12 éve
Akkor meg mi a F-t problémáztok már? Örüljetek neki, hogy van szájbatekert medálrendszeretek és akkor még nyígtok hogy elvette az alapjáraton böszmére nem jogosan kapott medálokat..
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Adminisztrátor
12 éve
Ez van. A killer medálokat jogtalanul adta a rendszer, de a hibát javította Alex. Ha felmentek a játékba 1 lövés után megadja az összes jogosan (!) járó medált, így nem kell aggódnotok, hogy a jogosan megszerzett medál elveszik... ;)

Felhasználó
12 éve
Mi az a dani event amiért medált lehet kapni és az mikor van?

Felhasználó
12 éve
Ha Dani felmegy a játékba, azaz soha, akkor lehet szerezni.

Felhasználó
12 éve
Sehonnan nem todcc ijentetet szerexxeni. Régebben a klántagok kapták.

Felhasználó
12 éve
Nekem kifejezetten tetszik ez a medálrendszer (a réginél még nem stickmaneztem), és a panthiban a tél is jó. Kár hogy nálunk, Szombathelyen egy szem hó sem esett.
Bár mondjuk az a bug még nem lett kijavítva, hogy amikor kilépek a játékból, és azután 1-2 perccel meggondolom magam és újta be szeretnél lépni, akkor a portable 4 rublikáig vár, és valamit kiír, aztán várni kell 1 órát, hogy újra be lehessen lépni.
Elismert láma és volt hszhunter!
lakilenckilenc-by én
«12345»