Felhasználó
|
Mint azt már páran tapasztalhattátok, mindenkinek lenullázódott a pontja nemrég. Holnapra akartam csinálni egy event féleséget Április 1-je alkalmából, hogy mindenkinek 0 pontot ír ki, csak sajnos exportálás helyett töröltem a táblát, amiben el voltak tárolva a pontok. Keresgéltem, van-e korábbi mentésem a tábláról, de semmit nem találtam, kitörölhettem már mindet. Alex ugyan még nem írt vissza, de kétlem, hogy neki lenne mentése, nem igen szokott az adatbázisban ténykedni.
Tehát most az a helyzet (feltéve ha Alexnek tényleg nincs mentése) hogy valóban nulláról kell indulnia mindenkinek, sajnos nincs más megoldás. Ahhoz túl sok aktív játékos van, hogy egyesével visszaírjam, na meg akkor túl sok csalás lenne. Ha valakinek mégis van jó ötlete, írja le. Igen, az én hibám, de visszacsinálni sajnos nem tudom. Elég "Hova lett a killem???" érkezik üzenőfalra, itt ezt hanyagoljátok. |
Felhasználó
|
Jó lett volna de így kicsit kevesebb player lesz most már
|
Felhasználó
|
Nincs valami Undo/Redo lehetoseg?
|
Adminisztrátor
|
Gratulalok! Tudtam, hogy elobb utobb veglegesen elcseszel valamit ha a te dolgod lesz turkalni az oldalban. :'D Igy legalabb mindenki TOP1.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
nem egészen
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." /Michael Schumacher/ |
Felhasználó
|
Mi csak reménykedni tudunk.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Felhasználó
|
xd nem hogy sír elájul korházba viszik és meghal xd
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." /Michael Schumacher/ |
Felhasználó
|
Istenem, borzalom.Amióta kléni csinálja ezt az oldalt egyre rosszabb és még ez is.. :DDDD
.
|
Felhasználó
|
*Outlaw:Ja,mondanák "Csak vicc volt szívtatok"
Akkor megkönnyebülnék és jót röhögnék egyben. Angel of God
2v2 Bajnokság 2017 |
Adminisztrátor
|
Amugy old.stickman.hu-n meg rendesen kiirja. Nemtudom mikori adatok, de tobb mint a semmi.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Idézet