«12» Új üzenet

Felhasználó
1 éve
meglátom valahol a “stickman” szót, vagy csak egy pálcika embert, és egyből feljövök ide nosztalgiázni. hogy milyen jó is volt...

Elöl megy a ponty, utána a pisztráng, a reményhal meg utoljára ;)
lc8szio1lsyb0nf67h.jpg
getbanner.php?n=aironstone

Felhasználó
12 hónapja
A Klánbázis 2.0 2011. április 22-én indult el.

Felhasználó
11 hónapja
A kedves DemonHunter, nagy forma volt a gyerek... :D

Baniszerk.: Ezt vedd figyelmeztetésnek.

DengDengszerk: Tudom isten volt <3 bocsmá

Legutóbb szerkesztve DengDeng által


Felhasználó
10 hónapja
meglátom valahol a “stickman” szót, vagy csak egy pálcika embert, és egyből feljövök ide nosztalgiázni. hogy milyen jó is volt...

Rendesen eltelt az idő. :D

Felhasználó
6 hónapja
Rendesen eltelt az idő. :D

És milyen gyorsan. Nem gondoltam volna az elején még, hogy az általános iskolai informatika órás időtöltés céljából játszott játék honlapján 11 évvel később is fel-fel nézek, és visszagondolok milyen sok időt el tudtam tölteni a játékban délutánonként, és hülyéskedni másokkal. Ugye Börszi ;D
[20:33:36] Gyozo15: Hülye vagyok mint a segg :$

Felhasználó
1 hónapja
Igazabol a 2012 - 13as korszak fantasztikus volt
Emlekszem hogy minden este izgulva ultem be a gep ele hogy benyomjam a stickmant es minden nap minden este kb 80an jatszottunk a szerveren
Az akkori kozosseget sose fogom elfelejteni felfoghatatlan hogy azok akikkel jatszottam mar mind felnottek en jo magam is 24 eves vagyok mar
En orulnek a legjobban ha ujraindulna a jatek szinte gyerekkori lelkesedessel csinalnam ujra az egeszet van erre esely?

Felhasználó
1 hónapja
Sziasztok, illetve üdvözletem, tiszteletem az újoncoknak és veteránoknak, így bő 13 évvel azután, hogy egy általános iskolás infó óra "játék napja" ide vezette utam.

Kezdésként jelenlegi felbukkanásom okát mondanám el, mely legelső email fiókomban való turkálás vezettet ide. Rákerestem az utolsó oldalra mely a 262. (ez kb 12500-13000 megelőző emailt jelent) és az utolsó emailem a stickman fórumra való regisztrációm, mely 2008-12-25 (borzalmas belegondolni, hogy ez milyen rég volt már, de kissé olyan mintha csak tegnap történt volna) ("hivatalosan" 2008 augusztus 6. a játékba való csöppenésem). Megnyitottam, és az emailben található link, még mindig "él". Gondoltam körül nézek mi történt gyerekkorom egyik ékkövében, akkor találtam rá erre a fórum topicra is, mindemellett profilom fülecske alatt ledöbbentem, hogy utolsó játékba való belépésem több mint 7 éve volt, tudtam, hogy nem mostanában lépetem be, de hogy ennyire elszaladtak az évek, az már nagyon durva, bár nem is értem miért lepődök meg, hiszen már a 25. életévemet rugdosom. Nem tegnap volt, mikor 12 éves gyerek fejjel csillogó szemekkel ültem le a gép elé, és léptem be sok más sorstársam közé szórakozás céljából. Mai napig tisztán emlékszem azokra az épületekre melyek idővel kimorzsolódtak a játékból bánatomra, ilyen volt pl. (bocsánat ha az idő vasfoga és némi alkohol megtépázta a memóriám a pontos nevek felidézésében) banicomp, black tower. Hideg futkos a hátamon és feláll a szőr a kezemen, ha visszagondolok a stickmanesek napokra...., dehogy napokra, évekre! Csodálatos évekre, egy remek közösségre, melyből mai napig tartó ismeretségek/barátságok szövődtek, úgy gondolom ez felbecsülhetetlen és nem tudom eléggé megköszönni mindazoknak akik, ezt lehetővé tették!
Mai napig őrzöm emlékét a játéknak, bár már csak foszlányokban maradt meg, de ami megmaradt az kristály tisztán, mint pl. órákon át ugráltam a maya templom tetején Law-al és farmoltam az éppen bunkerbe spawnoló emberkéket, volt, hogy 60+ kill is össze jött így. Az X-72(?)-vel csak funból "tűzíjáték" szórás, és örültem mint majom a farkának, mikor random lett belőle egy kill. Az outland(?) harcok, mikor közös megállapodás mellett nem ölte meg senki a másikat portál épület előtt, csak fent a lebegő szigeten daráltuk egymást könyörtelenül, fél-1-2 percenként gun és tech uralmat váltakozva.

Sajnálom, hogy régi fénye megfakult kissé a játéknak, de szerintem mindenkinek egy maradandó emlék lesz élete során, főleg a veterán szekciónak, vagy azoknak akik játszottak a "fénykorában".

Nem tudom egyáltalán valaki emlékszik e rám még, vagy csak egy vagon leszek a nosztalgia vonaton. Bízom benne azért egy két ember felismer, hogy "jééé ez a f*sz még él", de ha nem azt se bánom, én se tudnám már felsorolni kikkel játszottam 10-13 éve.

Végszóként annyit tennék, hozzá és csak ismételni tudom magam, hogy, Köszönöm a lelkes fejlesztőknek, hogy a mai napig életben tartják a játékot, és a remek közösségnek, hogy boldoggá tették a gyerekkorom, és nem csak az enyém, hanem sok más játékosát is!
Egy nap szívesen visszatérnék (ha a munka és magánélet engedi), hogy átéljem mind azt amit kis taknyosként átéltem, és akár 25 éves fejjel is ugyan olyan csillogó szemekkel üljek le a játék elé!

Maradok tisztelettel ~ boross ~

Ui.: a quad a csicsk*k fegyvere!

Legutóbb szerkesztve boross által

"inkább a szemem folyjon ki mint a söröm"
/boross/

Adminisztrátor
1 hete
van erre esely?

A reményhal sose úszott el, csak marhára lassan megy a fejlesztés mert mindenkinél egyetem + meló. Mondjuk nem az újításoktól jön majd a megváltás, a probléma hogy még akik szeretnének is játszani nem koordinálják össze, így sosem alakul ki critical mass ami megtartaná magát. (egyébként eszköz lenne rá, itt a honlapos is meg discordon is)
Idézet:
Nem tudom egyáltalán valaki emlékszik e rám még
o7
«12»