«1...5152535455...84» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Az jobban tetszett. :D

Felhasználó
12 éve
igen
ez nem rossz ötlet! lehetne több téma pl:fiús v lányos vagy katonás vagy fegyverek vagy stickek stb stb stb....
sirszabadi_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
12 éve
Ötlet elvetve.

Felhasználó
12 éve
Na az az ötletem ,hogy lehetne egy olyan gomb amivel a chat dobozodat gyorsan (egy gombnyomással) ki tudnád törölni és így nem kell a backspace-el vacakolni + ha megtámadnak akkor így el tudsz menekülni vagy egy kis időt nyerni a csatában.
Minek irjak ide? Úgysem fogja senki sem elolvasni! Amúgy is hasztalan.

Felhasználó
12 éve
Vagy chatelsz, vagy játszol. A kettő együtt egy szuper gombbal sem fog menni.

Felhasználó
12 éve
Lősz egyet, akkor is eltűnik..
Itt mindenki hülye, csak én vagyok egyenlőbb! -JEL
With great penis comes great responsibility.

LOL4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felhasználó
12 éve
Az lenne jó, ha írsz akkor nem tudnak lelőni. Ezzel el lehetne kerülni a "anyád éppen írtam" szöveget. :)
I ♥ Sum 41

Only the dead have seen the end of war. Keep calm and lagg on!

Felhasználó
12 éve
Ötletek elvetve.

Felhasználó
12 éve
Na az én ötletem egy elég komoly dolog ami feldobná a játékot:
Jó lenne ha lehetne hangokat helyekre betenni (pl: gépekhez zúgás, vízhez csobogás), és a stick toolban lehetne mozgatni mint a portálokat.
Paraméternek jó lenne hallhatóság mérete (gömb alakban), hangfájl választása és hangerő.
Egy ötletet megért, de sok gond van vele, úgyhogy gondolom "Ötlet elvetve".

Felhasználó
12 éve
5let: Igaz virágok helyetesitik a káromkodást de ezt lazán kicselezik egy pontal vagy space-el,szóval szerintem olyan megfigyelés alatt kéne tartani a játékbeli beszélgetést mint az üzifalat.És hasonló szisztéma szerint kellene büntetőpont osztás és elsősorban nem bann hanem csak eltiltani tőlük a chat-et egy órára mondjuk.
Az meg a másik hogy néha olyan neveket látok a játékba ami elég durva .(puncilucsok... stb.)
«1...5152535455...84»