Felhasználó
|
|
Felhasználó
|
Ezaz. Dendo meg egy műfasz, ezért hívják őt dildonak. vágod?
|
Moderátor
|
Nemár hogy erről maradtam le. : <
Legutóbb szerkesztve kléni által [16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3 Második fragvideóm - Experience Harmadik fragvideóm - Overstick Negyedik fragvideóm - Overloaded |
Felhasználó
|
Ez most nő vagy férfi? Nőként masculin, pasiként feminim jelenség. Te mindig belenyúlsz a telibilibe.
|
Felhasználó
|
Valaki segitene?
Youtubeon néznék liveot de nem tudok mert mindig azt irja hogy Please stand by,mikor már egy csomó ember nézi Ilyenkor mia teendő? |
Felhasználó
|
Valaki segitene?
Youtubeon néznék liveot de nem tudok mert mindig azt irja hogy Please stand by,mikor már egy csomó ember nézi Ilyenkor mia teendő? Tomorrowland kozvetitese csak 9-kor kezdodik <3 Aviiiiiiicciiiii Olyan vagyok mint egy angyal, csak az angyalok nem olyanok mint én.
|
Felhasználó
|
Valaki segitene?
Youtubeon néznék liveot de nem tudok mert mindig azt irja hogy Please stand by,mikor már egy csomó ember nézi Ilyenkor mia teendő? |
Felhasználó
|
Na, erről beszéltem pár napja. Hozzá se érek, de jön büntetést kérni, aztán anyáz engem, mert jogtalanul kitiltottam.
Legutóbb szerkesztve kléni által |
Felhasználó
|
Elrontottad. Ha már ilyeneken éled ki magad, felül is átírhattad volna a nevet.
„Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá.”
|
Felhasználó
|
Na, erről beszéltem pár napja. Hozzá se érek, de jön büntetést kérni, aztán anyáz engem, mert jogtalanul kitiltottam.
|
Idézet