«1...4142434445...156» Új üzenet

Felhasználó
13 éve
Codytól ma hallottam egy olyat,hogy a következő update,egyben a legutolsó is lesz,és ezt állítólag Alex és Márk mondta.
Ez igaz?:o

Felhasználó
13 éve
Ez majd később kialakul.

Felhasználó
13 éve
Az mitől van, hogy fut a stick normálisan, és az elindítástól számított, nagyjából 20-25 perc múlva az alap 100 fps helyett, 50-re csökken és fokozatosan csökken 30-ig körülbelül. Ez az fpsdrop tart úgy 1 percig, aztán kifagy. Logba semmi érdekes nincs (device lost), ctr+alt+del kombóval feladatkezelőt megnyitom, így tudok szabadulni, és a hibaüzenet a "felejtsem ez az alttabot". Ötlet, hogy mi ez és hogy lehetne megszüntetni?
Young bloods, it's all about buckets

Felhasználó
13 éve
minimapot el lehet rejteni?
konyvfalovblogo.gif

Felhasználó
13 éve
Bár gondolom, hogy a válasz igen, de azért meggyőződnék arról, hogy a Bannernél ( amit magadnak csinálhatsz, a pont számoddal, klánoddal együtt ) az ékezetes betűket direkt alakítja át különböző jelekké?

Felhasználó
13 éve
Ez egy event, amit Admin indít el.
Ba dum tSsssshhhh.

Moderátor
13 éve
Nem ő indítja el. Random indul.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
13 éve
Jó akkor random, az a lényeg, hogy ő tette be. ;D Mondjuk ki más. Jólvan most magamat égetem de nem érdekel XD
Ba dum tSsssshhhh.

Moderátor
13 éve
Ez egy event, amit Admin indít el.
Még a régi fórumon olvastam, hogy a szever másodpercenként kiválaszt egy számot 1-20000 között. Ha a kiválasztott szám 20000, akkor van event.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
13 éve
vagyis 20000 mp ként van event?

«1...4142434445...156»