«1...34567...74»

2883

2019-08-18 21:00

SEC-PRO

Végeredmény: 100-69

rzxe5m1zmlafpg3rndjz.jpg

Legutóbb szerkesztve NEW által.

2879

2877

Azért kíváncsi vagyok hogy lesznek-e még aktív napok ahol nem csak 3-6 ember van fent hanem legalább 10 és nem csak 5 percig hanem egésznap mint annó(mondjuk annó nem csak 10 játékos volt fent hanem több de lényegtelen). Mer minél több idó megy el annál kevesebb reményem van ilyesmikhez mer nem változnak itt nagyon a dolgok, mer ha fel is jönnek akkor nagyon ritkán vannak új játékosok de azok se maradnak sokáig.
A remény hal meg utoljára, azért remélem hogy lesz változás

2869

Hát sziasztok eljött ez az idő is amikor bemutatom nektek a csapatot az elmúlt 5 év történéseit, a klán történetét.
Hol is kezdjem, a SEC 2014-05-23.-án pénteken alakult. A sec nevet teljesen véletlenül kapta a klán, de mivel menőn hangzott ezért megtartottuk. A kánt 3 fő tag alapította Schürle , FeketeGeri és NEW . Kezdetben még a klán warokra (cw)-re volt rá állva a társaság a tagok létszáma és sok multi jellemezte ebben az időszakba a klánt. Volt olyan időszak amikor az aktív játékosok létszáma a klánon belül elérte a 22-25 főt, ami még akkoriban is ritka volt a klánok között, most már sajnos nincs ilyen kaliberű klán a játékba. Ebben az időszakban sok balhé övezte a klánt nem csak a külvilággal , a klánon belül is nagy harcok dúltak. Ebben az időszakban vette át a klán vezetését Szotyeee akit nem hiszem ,hogy a régi játékosoknak be kell mutatni. Ő arról vált híresé a kiemelkedő eredményei mellet, hogy ahányszor csinált egy accontot Kung mindig bannolta azt. Na de elkanyarodtunk a történetről, ebben az időszakban a klán a jobb aktívabb időszakát élte. Megszűntek a multik , aktívabb lett a klán sok nagy cw-t vívott amire szívesen emlékszünk a mai napig. A továbbiakban egy generáció váltás volt jelen a klánba az idősebb játékosok abbahagyták, fiatalok jöttek a helyükre. Ebben az időszakban a kánt BeNi* vezette.
Ami eleinte jó és sikeres időszaknak tűnt az egy nagyon hosszú inaktívsági időszakba csapott át. Sajnos ekkoriban már napi toplistát lehetett vezetni 5killel is . 15-16' időszak lezajlásával , kezdett visszatérni az élet a játékba és kezdett a klánon belül is megindulni a mozgolódás. Egy generáció váltást lehetett itt is megfigyelni de itt már a fiatalok keveredtek az idősebb tapasztaltabb játékosokkal, ebben az időben NEW vezeti a klánt. A céljaink ugyanazok mint régen semmi se változott. Hogy egy jó baráti társaságot kialakítsunk ami szerintem sikeresen megtörtént, új emberek is csatlakoz(nak)tak hozzánk. Lelkesedésük töretlen.
És ne felejtsétek Hiába nyávogtok, rangot csak akkor kap valaki, ha megérdemli


SEC 2019

Legutóbb szerkesztve NEW által.

2866

2019-07-29 20:00

TheRecski - SEC

Végeredmény: 152-123

Xstr6t5.png


f95SC1V.png

Legutóbb szerkesztve NEW által.

2863

«1...34567...74»