«1...5859606162...69» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
Gyerekek, 8+ eve jatszok, es ma 6 ora farmolas utan vegre megtortent! Egy pancel, ami ciciket rajzol ferfi karakterre is!

scarlet_tits.png

Felhasználó
7 éve
Két éve játszok vele,igazából unalom űzőnek jó.
(Le kell tölteni,de linket nem tudok adni,mivel én is encorról szedtem le.)
showposter.jpg?v=504c09ea

Legutóbb szerkesztve Aphrodi által

Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
7 éve
Nemtudjátok ti mi a jó
https://lazlo319.itch.io/john-cena-vn
SGHr7v.png56czoP.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
7 éve
Life is strange
Annak aki szereti az elgondolkoztato (es eleg erzelmes) jatekokat.
Eddig nem rajongtam a mufajert de nekem ez a jatek siman bekerult az all time top5-be.
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Adminisztrátor
7 éve

Ohhohoho, errol van egy vicces sztorim. Szoval nekem contentbonert ad, ha egy jatekban szamit a jatekos valasztasa. Life is Strangerol annyit tudtam, hogy ez van benne, es hogy meg lehet menteni masok eletet. Eldontottem, hogy MEGTISZTITOM A VAROST. Csak azt mentem meg, aki egeszseges, igazsagos eletet el. Cloe elso belepesnel drogos punk picsa, nem akartam megmenteni. Aztan kiderult, hogy muszaj. A vegen persze a varost valasztottam, es mindenki aki nem, az buta. Kicsit szomoru volt, de aztan rajottem, hogy eredetileg is meg akartam olni. :'D

Felhasználó
7 éve
hat igen de azert gondolom az neked is atjott mennyire rafekudtek a keszitok chloe jellemfejlodesere, vagy legalabbis hogy azt erezze "max" (a jatekos). Sokan kritizaljak a befejezest is, valoszinuleg jogosan. En eleve ugy ultem be a jatek ele hogy semmit sem tudtam rola, nem is erdekelt a mufaj es nem is vartam semmit ugyhogy en kaptam egy rendes mellbevagast tole, pont ott fajt ahol kellett, pont ott esett jol ahol kellett, szoval nekem 5/7 csak elfogultan tudok rola beszelni
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Adminisztrátor
7 éve

A jellemfejlodes annyiban jott le nekem, hogy amit megbeszelnek Maxxel, az ugy is lesz. De nemtom, ez ilyen szajbaragos, hogy "nezd megvaltoztatjuk a karaktert". Max legalabb esemenyeken/cselekveseken at karakterfejlodik. Pl mikor visszamesz a multba elegetni a fotot, es sir fiatalMax.

Felhasználó
7 éve
vegulis a jatekot egyetlen szoval lehet jellemezni: EMPATHY de azt nagybetusen, nekem pont ugy jott le ahogy ezt kitalaltak szerintem. Belekotni nyilvan bele lehet, nekem is voltak reszek ahol azt ereztem hogy ezt most igy nem de osszessegeben hands down a keszitok elott. Amugy lehet hogy nem kellett volna az egeszet elspoilerezned hiszen ez egy jatek ajanlos topic (jelenleg) es lehet valaki maga akarta volna megtapasztalni a storyt. :P Nem is akartam a kitargyalasaba belemenni itt pont emiatt.

Legutóbb szerkesztve Troublemaker által

"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Adminisztrátor
7 éve

Ilyenkor hianyolom a taget. :D

Felhasználó
7 éve
Ez egész jónak tűnik, még a végén letöltöm.

rip 500kbps net
«1...5859606162...69»