«1...56789...16» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Szerintem a Tier misszióknak a 7-es számnál kellene abba fejeződniük (bár még így sem könnyű), és a mellérendelt CW-k számát pedig csökkenteni kellene, mert a mostani aktivitás miatt elég nehezen jön össze egy is, nemhogy tizenvalamennyi.
50000 pont megszerzése egyszerűen lehetetlen.
Vegyünk alapul engem: Nekem most van 6000 pontom.
Ha Augusztus minden egyes napján csinálnék 1000 killt (ami valljuk be,lehetetlen) akkor is csak 37000 killem lenne, majd jönne a Szeptember, amikor a játékosok átlagéletkorát tekintve igencsak megcsappanna a létszám (ebbe én is beletartozom) így még kevesebb esély lenne a sikerre, és akkor még mindig ott van 13000 kill...

They spun a web for me...

Felhasználó
6 éve
music nyugi, részletesen elemzem ;) ez amit leírtál benne van, még bővebben ki is fejtve =)

edit: a 3.0val am. nőne az aktivitás - a challengeket egy picivel (tényleg nem sokkal) könnyebb lenne végrehajtani

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Moderátor
6 éve
Szerintem a Tier misszióknak a 7-es számnál kellene abba fejeződniük (bár még így sem könnyű), és a mellérendelt CW-k számát pedig csökkenteni kellene, mert a mostani aktivitás miatt elég nehezen jön össze egy is, nemhogy tizenvalamennyi.
kléni örömmel kiáll bárki ellen a pro nevében
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
Igazából néhány missziót leszámítva a legtöbb rövid időn belül megcsinálható egy top 10-es játékosnak, ahogy dzsedzsi mondja, kivéve (többek közt) ezek:

Tier 6- : Ezek a küldetések megcsinálhatók, de nem lehet ezeket 1 hét alatt elvégezni, a hatos teljesítéséhez is 0-ról indulva legalább egy hónap kell, ha az 1. helyezett pontjaiból indulunk ki.

Bónusz 2-3 : 1337 pontot könnyen össze lehet gyűjteni egy héten belül is, ha elég ügyes az ember, de az ezekben megadott fegyverekkel ez legalább 2 hét, de _kényelmesen_ is inkább egy hónap.

Erőpróba: Ezt a legtöbb játékos nem tudja megszerezni már azért se, mert nem biztos, hogy van annyi idejük játszani és sok pontot gyűjteni az embereknek, így ez csak néhány játékos _kiváltsága_.

Klántiprás: Mivel viszonylag kevés klán aktív úgy hogy azon belül legalább 4-5 tag játszik rendszeresen, ezért ez nagyon nehezen hozható össze, mondhatni közel lehetetlen.

Dobogó: Hasonló az Erőpróbához, csak azoknak van reális esélyük megszerezni, akik ettől egy-két hellyel vannak lemaradva.

Hirtelen csak ennyi jutott eszembe, később talán még felsorolok párat.

Legutóbb szerkesztve suhanc által


Felhasználó
6 éve
Discordon átküldtem egy excel táblázatot róluk ;)

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Adminisztrátor
6 éve
Wow, ezert tuti adok egy nagy macskat. Koszonom az eszreveteleket, amit a limitalo misszokhoz irtal, pl terminatorhoz, azt valszeg meg fogom csinalni (szazalekosra egy minimummal). Viszont arra, hogy bizonyos missziok kizarjak egymast tovabbra is azt mondom, hogy azert mert ez az egyetlen szezon amiben egyszerre vannak bent. Illetve az olyanok, mint pl Katawa, hogy pont 1 kill, amolyan mezes madzag. Felmegy szedni egy killt, lehet ott marad mert fent van egy haverja, puffogat meg egy kicsit es nekikezd valami mas misszonak. Vagy ha csak 1 pontot szerez es lelep, akkor amig az oldalon varja, hogy kiadja a telejsitett missziot, hatha felnez forumra/uzenofalra vagy esetleg klan forumukra.

Szerk.: Ja igen, es nehova irtad, hogy nagyobb jutalmat adnak, olyan missziokra amig "egymasra epulnek". Asszem Metal Machine es Uber Machine ilyen volt, ahol ugyanaz a jutalom, pedig Uber joval nehezebb. Ez azert van, mert ha Uber megvan akkor Metal is, es egyuttesen kumultativ jutalom nagyobb. Ugyanez van a Tier misszoknak is, de mivel az elvart kill nagyobb utemben no, lehet azt is ujracsinalom. CW kriteriumot is atgondolom meg, de szertnem, ha nem az lenne a reakcio a communitytol, hogy "ugyse lesz meg mert nem jatszunk eleg CW-t", hanem hogy "mostantol tobb CW-t fogunk jatszani".

Szerkszerk.: Ja igen, illetve mivel mar tobben mondtatok, hogy a Weeky 1-es missziok inkabb a lehetetlen fele hajaznak, erre ilyen gonosz indokom van csak, hogy: Valaki ugyis megkapja. Nyilvan exkluzivabb, mint sok mas misszio, de ilyen az Archivum/Toplist/Dobogo fele is. Ezekert versenyezni kell.

Szerkszerkszerk.: Csunya szezonalis statisztika betekinto kesz. http://stickman.hu/szezon?stat

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
6 éve
900. posztnak valami tutit akartam, szoval nagyjabol felvazolom a kovetkezo otletem:

Minden szezonra a jatekos, ha bizonyos kriterumoknak megfelel (peldaul bizonyos missziokat teljesit vagy eleg killje van valami csapattal/fegyverrel), akkor "specifikalodhat". Meg nem talaltam ki ra jobb szot. A specifikalodas ket lepcsos lenne. Elso sorban egy "Lojalitas" nevu specc, vagyis az illeto valaszt maganak egy csapatot. GUN/TECH valszeg, de lehet majd lesznek egyedi csapatok is. Ezzel felold* annak a csapatnak egyedi missziokat. Masodik lepesben a csapaton belul egy pontosabb specifikacio, valszeg az egyik fegyver (kitalalt csapatoknal meg nemtom). Ezzel ismet felold* egyedi missziokat. Az igy feloldott missziok az adott csapathoz/fegyverhez illeszkednek. Nagyon leegyszerusitve ha GUN Lojalitast valasztod, az Equality missziok feloldodnak, a Precizio missziok eltunnek.

*Na most, nem csak missziokat lehetne igy feloldani, hanem teljesen felesleges de csicsa uj statisztika panelt is, pl a csapatod hogy teljesit a masik/tobbi ellen, az adott fegyver amire specifikalodtal hogy telejsit masok vagy toplistasok ellen, stb. Illetve ezen kivul is egy csomo dolgot, ami a missziok mellett a legfontosabb, de ez titok 3.0-ig. Koze van a zsakbamacskakhoz.

Egy masik otletem, hogy a klanok is tudjanak igy specializalodni ha bizonyos kriteriumnak megfelelnek. Pl eleg tag, eleg pont, legyen 3 kulon specializalodott tag, ilyesmi. A klanok specializalodasa nem oldana fel semmit, hanem a CW rendszerbe adna egy nagy bonusz loketet, de errol nem tudok beszelni 3.0-ig.

Szerk.: Ja igen, illetve koszonjetek meg Achinak, hogy valamit elarulhatok a zsakbamacskakrol, mert az o otlete volt. Zsakbamacskakbol fog esni (tobbek kozt) misszio. Ezek sokkal, sokkal, sokkal nehezebbek lesznek mint a szezonalis missziok, de minden szezonban elokerulnek majd annak, aki igy feloldotta oket. Illetve nem csak szezonalis dolgokat fognak megkovetelni, hanem pl ossz killek, ossz jatekido, stb.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Ja igen, illetve koszonjetek meg Achinak, hogy valamit elarulhatok a zsakbamacskakrol

A JóIsten áldja meg a nevedet, békességgel, jósággal, aranyesővel, unicummal, metaxával, Waifukkal és Banald lopott vagyonának a 75%-ával!!!

Legutóbb szerkesztve tms_ által

They spun a web for me...

Adminisztrátor
6 éve
Ha meg alvas elott nem keszulok el a specc/lojalitas rendszerrel, akkor ezt csak amolyan megnyugtato posztnak vegyetek, hogy az eltunt missziok nem tuntek el valojaban, majd specializaciovalasztas utan ertelemszeruen fognak feltunni. Akit nagyon erdekel, a http://stickman.hu/szezon?spec oldalon mar megnezheti, hogy milyen lojalitasok lesznek elso korben, es mi kell a feloldasukhoz, de mivel eppen fejlesztem, igy nem biztos, hogy mindig elerheto lesz az oldal, vagy hogy eppen mukodik is.

Szerk.: Ja igen, bizonyos missziokat rebalanszoltam, hogy x misszio teljesitese kotelezo hozzajuk. Pl ilyen az osszes Bonusz missziohoz Tier V.

Szerkszerk.: Mostmar lehet felvenni Lojalitast, ami feloldja az adott missziokat.

Szerkszerkszerk.: Nem akartam emiatt uj posztot, de egy kozelgo hetvegen (ha addig meg tudom csonalni), akkor megint lesz event. Ezuttal ket napos. A lenyeg, hogy eloszor megcsinalsz egy fegyverrel mondjuk 500 killt, jutalom a heti killeid 1%-a. Utana a tobbi 9 fegyver kozul egy masikkal megint 500 kill, az mar +2%. Igy ha mind a tiz fegyverrel megvan, akkor a heti killek 55% a jutalom. De ha egy fegyverrel csinalsz csak mondjuk 1000 killt, akkor marad az 1%. Ertelemszeruen mondjuk 3 fegyverrel 1+2+3=6%. Ezt Xomni egy masfajta otlete inspiralta, szoval ha tetszik az event, neki koszonjetek. Aztan Pizza is adott egy jo otletet egy ujfajta jutalomert, amit missziokert vagy eventekert lehetne kapni. Nem nyers vagy szazalek alapu kill bonusz, legalabbis nem sajat killeke. Hanem ha tegyuk fel 50 jatekost nezunk, Te a 12. vagy, akkor az alatted levo 38 jatekos osszes heti/napi killjenek 5%-a a jutalmad.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Elit
6 éve
Amugy szerintem a tier V teljesitese kicsit sok mar a bonuszokhoz. Alapbol nehez 1337-et olni minden fegyverrel, szerintem az meg nagyon nem kellett oda :/ Mi van azokkal akiknek nincs klanjuk pl? Cseszhetik azokat a missziokat? :D
«1...56789...16»