«12» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Most kicsit jobban vagyok, fel tudtam nezni hosszabb tavra. Koszonom a kedves szavakat mindenkitol! Illetve pont az ilyen:
Akkor te hamar megalapoztad a jövődet...
megjegyzesek keruleset kerem, amig nem vagyok itt. Ha gecizel valakivel, meg ha ilyen pszeudokulturaltan is, legalabb ird le mi a fasz bajod van vele. Meg crossposztold offtopicba, oda valo az ilyen. Bocs, hogy karomkodok, de olyen szinten kesz vagyok, hogy szundi pihenot kellett tartsat mikozben elkeszitettem egy bogre teat, es elsirtam magam mikozben megettem egy almat, mert csipte a szemem. Szoval megegyszer megkerek mindenkit, hogy most oszinten legyetek kedvesek egymashoz. Szives oromest eloveszem a banhamert ellenkezo esetben, hatha jobb kedvem lesz tole.

Felhasználó
6 éve
Há de az nem volt sértő! :D

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
6 éve
Neked meg nem muszaj mindenre valaszolgatni. Amit irt nem valo ide, de nagyjabol semmi mas topicba sem. Kifejezetten kertem, hogy ne csinaljatok ilyeneket. Felem annyit se kohog fel, hogy jobbulast (kicsit rorszul esett azert).

Szerk.: Hogy kicsit tisztabbak legyunk. Ket dologra kerem, hogy figyeljetek igazandibol csak:
1, banter != flame
2, egyik sem kotelezo egyebkent sem

Legutóbb szerkesztve Banán által


6 éve
Igaz én csak nem rég találtam vissza a játékhoz és nagyon meglepődtem, hogy van még valaki akinek szándékában áll fejleszteni. Ezért nagyon nagy elismerésem. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Zspusonak mindig igaza van!!


991790356cats_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
flags_1

¦ ™ ® © ↑ ♂ ▬ ╝ ↔ ╣ ═ › ↓ ± ƒƒ· ← → ∟ ↨ ◄ ◙ ┘ ¬ █ ¶ ╦ ▒ ☼ ░ ♀ └ ╚ ║ ▓  » 
«12»